Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2018. ápr 20.

Kinek kell megfelelnem?

írta: Angyal Vica
Kinek kell megfelelnem?

„Kedves Nóra! Szeretném tőled megkérdezni, hogy mi a véleményed, másoknak kell megfelelnem, vagy inkább saját magamnak?” (!6 éves nő)

Idővel rájössz, hogy két lelkiismereted van. Az egyik, amit beléd nevelt a világ: ez a másoknak való megfelelés érzése. És a másik: a saját lelkiismereted, amely sohasem bán meg olyan dolgokat, amiket nem kell megbánnod. Még ha mindenki elítél érte, akkor se.

19563275_l.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

önismeret lelkiismeret

2018. ápr 18.

Te hogyan csókolsz?

írta: Angyal Vica
Te hogyan csókolsz?

Ez a rész a csókolózásról szól, szűkebb értelemben a felsőtestre irányuló csókolási tevékenységről, nem foglalkozik tehát a nemi szervek csókolásával, bár az egyik gyakran kiegészíti a másikat. Egyes párok éppenséggel felváltva gyakorolják a kettőt… Olykor a csókot csak beindulásnak használják, hogy segítsen felkavarni bizonyos testfolyadékokat. Máskor csak a csók van ,és semmi más. Még ha ajkaid rendkívüli tapasztalatokkal rendelkeznek is, mindkét fajta csókolózás tárgyában találhatsz majd néhány figyelemre méltó ötletet ,amelyeket sikerrel alkalmazhatsz.

11784322_l.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

érzelem csók párkapcsolat pár érintés

2018. ápr 15.

Erotikus postaláda

írta: Angyal Vica
Erotikus postaláda

69840597_l.jpg

 

„Kedves Nóra! Ettől a románc dologtól megőrülök. Egy csodálatos lánnyal járok éppen, Annának hívják, tegnap este elvittem őt egy romantikus estére egy drága étterembe. Több, mint húszezer forintot kötöttem kettőnkre. Úgy látszott, jól érzi magát. Abban reménykedtem, hogy még azon az éjszakán az én kicsi Willym akcióba lendülhet. De amikor hazavittem, mindössze egy felületes „ jó éjszakát puszi”-t kaptam. Ha ezt arányosan átszámolom, több, mint kétszázezret kellene költenem egy acapulcói hétvégére ,csak azért , hogy leszopjon. Van valami ötleted?

János, Egerszegről

...

Tovább Szólj hozzá

szex erotika kapcsolat levelek postaláda

2018. ápr 13.

Az előjátékról

írta: Angyal Vica
Az előjátékról

Az „előjáték” kifejezést olyan emberek találták ki, akik szexszel foglalkozó könyveket írtak. Az előjáték az a folyamat, amelynek segítségével egy nőt elég nedvessé tehetsz a közösüléshez. Tulajdonképpen semmi fontoskodás nincs az előjátékban. Ha ugyanis a nők valamilyen oknál fogva egy kicsit lassabbak, fel kell őket tüzelni, mielőtt közösülni akarnának. A hideg napokon az öreg Fordot is be kell melegíteni, akkor miért ne tehetnéd ugyanezt azzal a nővel, akit szeretsz?

19501701_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szex szerelem vágy előjáték

2018. ápr 11.

Testünk felfedezése

írta: Angyal Vica
Testünk felfedezése

Fiatal korunkban a szexuális élménynek három különböző típusát ismerték. Az első típusa az volt, amikor saját kezűleg kielégítette magát. Ez nagyon erős jóleső élményt nyújtott, ami után nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak érezhette magát. Ehhez nem volt szükség társas kapcsolatra, vagy különösebb erőfeszítésre. A második típusú élvezet már sokkal jobb volt. Ez akkor következett be, ha elég szerencsések voltak ahhoz, hogy legyen egy kedvesük.

Úgy történt, hogy egymás szemébe néztek, egymás kezét fogták, egymás ajkaihoz értek, vagy telefon beszéltek egymással. Ez a fajta szexuális tapasztalat egy rajnyi pillangót indított el, amelyek bukfencezve ficánkoltak a gyomrában ,és már a lét puszta érzése is boldogsággal ...

Tovább Szólj hozzá

szex önkielégítés vágy csikló

2018. ápr 09.

A különleges szex

írta: Angyal Vica
A különleges szex

Hogy az emberek szeretkeznek egymással,annak bizony számos oka lehet. Egyesek szerelemből teszik, mások nem. Sokan közülünk például azért szeretkeznek, mert remek szórakozás ,különösen olyannal, aki tetszik is nekik. Emellett ez egy olyan cselekvés is, amelyet a párok akkor végeznek, amikor erős késztetést éreznek a testi kapcsolatra ,vagy enyhíteni akarják erotikus feszültségüket.

48757183_l.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szex párkapcsolat szeretkezés

2018. ápr 05.

5 alapkérdés a szexről

írta: Angyal Vica
5 alapkérdés a szexről

Mivel ez a blog a szexről szól, talán nem volna haszontalan, ha meghatároznánk, mi is az a szex. De a szexet magyarázni ahhoz hasonló, mint amikor megpróbálsz felhúzni egy falat. Amikor már azt hiszed, hogy készen vagy, kiderül, hogy még sehol sem tartasz. Itt van öt alapkérdés, amelyekre választ kellene találni, ha meg akarjuk határozni a „szex” fogalmát.

21668633_l.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szex érzelem orgazmus szerelem párkapcsolat pár romantika szeretkezés érintés

2018. ápr 01.

Egy újabb swinger kalandról kaptunk levelet.

írta: Angyal Vica
Egy újabb swinger kalandról kaptunk levelet.

”Viràgnak hívnak,negyvenkét éves elvàlt nő vagyok. Két éve van egy négy évvel idősebb szerelmem, akivel összeköltöztünk, és nagyon szeretjük egymàst. Az eddigi életemben még nem volt olyan férfi, aki így tudta volna, hogy hogyan kell hozzàm érni. Mind testileg, mind lelkileg értem. Férfias, ugyanakkor nagyon gyengéd. Eleinte csak ő volt szerelmes belém, de mostanra teljesen bele bolondultam én is. Én mindig is az a flörtölős, túlfűtött kategória voltam és izgatott az a gondolat is, milyen lehet úgy a pàrommal lenni, hogy van ott még valaki, mondjuk egy nő. Eljàtszottam a gondolattal, hogy mit tenne velem és én vele, nagyon izgatott ez a téma. Hallottam a swinger klubról és eszembe jutott, hogy talàn egy ilyen helyen kellene ezt ...

Tovább Szólj hozzá

szerelem párkapcsolat pár swinger

2018. már 30.

Aktmodellként beszélgettünk 2.

írta: Angyal Vica
Aktmodellként beszélgettünk 2.

Nóra ma egy kicsit később jött, mint szokott. (Az első részt itt találod.) Lassan vetkőzött, én pedig kikészítettem addig a festékeimet, ecseteket, és a vásznamat, amelyen már felismerhető volt Nóra. Nem lett volna muszáj mindig eljönnie, elég lett volna lefényképeznem ahhoz, hogy lefesthessem, de így két legyet ütöttem egy csapásra, miközben egy igazán szép modellel dolgozhattam, közben jobban megismerhettem. Az inkognitóját megőrizve beleegyezett, hogy közzé tegyem, amit elmesél. Pózba állítottam, és feltettem neki a szokásos kérdést, hogy telt a napja. Miközben hallgattam, született a kép is róla, ha úgy tetszik kívül, és belül is.

37566426_ml.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

homoszexualitás modell szerelem művészet vágy akt

2018. már 27.

Muszáj beszélnünk a bántalmazásról.

írta: Angyal Vica
Muszáj beszélnünk a bántalmazásról.

- Egy nagyon kényes témáról szeretnék veletek beszélgetni most...A múltkori alkalommal  beszélgettünk a testbeszédről, és aztán ennek kapcsán szóba került a gyermekek bántalmazása is… Mint kiderült, van köztünk egy valaki, méghozzá Nóra, aki ezt a saját bőrén is megtapasztalta… - néztem Nórára. A molesztálás, szexuális zaklatás, bántalmazás borzasztóan fájdalmas és kényes téma. Mégis muszáj róla beszélnünk, a gyermekeink védelme érdekében. Azt hiszem, ha erről a magad személyes élményeit is megosztod velünk, mindenkinek sokkal jobban átérezhető lesz ez a téma. Először is megkérem Pétert, mint a téma szakértőjét, hogy beszélj erről.

35442163_ml.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szorongás párkapcsolat áldozat zaklatás zárkózottság