2018. már 17.

Mi van ha "csődöt" mond a férfi?

írta: Angyal Vica
Mi van ha "csődöt" mond a férfi?

Most szinte csak mi öten voltunk a helységben. A két nő ma ragyogott, előző nap együtt mentek bevásárolni, ennek az eredménye két egyforma törtfehér kosztüm volt, amit ma fel is vettek. Mindkettőnek kitűnően állt. Bezsebelték a bókokat a férfiaktól, kacagásuktól mindenki jókedvű lett. Kikértük a szokásos kávét, és elővettem a diktafonomat.

61982933_l.jpg

 

- A mai napi első kérdésem hozzátok az, hogy mi van akkor, ha nem a nő nem akarja az együttlétet, hanem a férfi? Mit gondoltok, megmondja őszintén a férfi, ha nem megy neki?

Péter: - Ahogy így elnézem ezt a két csinos hölgyet, nemigen tudom elképzelni a szituációt. De komolyra fordítva a szót, itt is ugyanúgy mennek a kifogások a férfiaknál, mint a nőknél, csak nem a fejfájásra fogják. Az ürügy férfiaknál általában a munka, a sok gond, túlóra. A lényeg persze ugyanaz, elmarad az együttlét.

- Ezt a nők általában hogyan reagálják le?

Péter: - Legtöbbször még megjegyzéseket se mernek tenni. Várnak, kivárnak.

- De mi történik, ha állandósul a helyzet?  És mi lehet a hárítás mögött?

Péter. - Ha gondok vannak a szex körül, azt nemigen meri bevallani a saját nemem. Inkább elbagatellizálják  az egész problémát.  Úgy tesznek, mintha nem is értenék, miért elégedetlenkedik a nő. Szexológusról ,pszihiáterről hallani sem akarnak. A problémát a nők általában egymás között tárgyalják meg. Ez nem helyes, mert sok esetben orvosolható lenne a probléma. Néha csak annyi kellene, hogy átbeszéljék a párjukkal ezt a helyzetet.

– Ilyenkor aztán, ha nem oldódik meg a helyzet, a nők is előbb-utóbb találnak valamilyen jóképű szeretőt.

Péter: - Igen, bár a férfiaknak tulajdonítják a hűtlenség problémakörét, a nőknek is pont olyan hajlamuk van erre, mint a pasiknak, csak nem annyira látszik, mert  nagyon jól tudják elrejteni a valódi érzelmeiket. A férfiak egyébként is sokkal nehezebben ismerik fel az érzelmeket, ezért is bizonytalanok, hogy tetszenek-e, vagy sem. A nők nem arra vannak nevelve, hogy nagyon feltűnően nyomuljanak, éppen ezért a férfiak sokszor meg vannak zavarodva, vajon jól értelmezték-e a viselkedésüket.

- Gábor, te írtál erről a témáról már egy nagy sikerű könyved, tehát bele ástad magad ebbe a témába alaposan. Beszélnél nekünk erről?

Gábor: - A nők is ugyanúgy félnek a visszautasítástól, mint az ellenkező nem. Ezért a legtöbb nő magára erőltet egy látszólagos önuralmat. Akar valamit, de nem érti pontosan, miért akarja annyira. Az akaraterejét megfeszítve próbálja visszatartani azt a részt magában, ami akarja azt a dolgot. Ez bukáshoz vezetteti, mert nem őszinte magával. De vissza a kapcsolatokhoz. A nők tudják, hogy nem kellene túl gyorsan szexelniük, vagy túl korán kiadniuk egy férfinak magukat. Viszont sokszor meggyőzik magukat, hogy ha szeret, akkor így is szeret. Nincsenek tisztában azzal, hogy a férfiak szemében értéküket vesztik. A férfiak vadászok. A túl könnyű préda értéktelen a számukra.

- Mi van a kapuzárási pánikkal?

Zsuzsa : Gábor ,vannak nők, akik csak a párjukat szeretnék visszakapni, akik közben fiatal csajokat nézegetnek, vagy - bocsánat Nóra -, prostituáltakat látogatnak.

Gábor: - Eljutunk oda is, hogy hogyan tartsa  meg az ilyen nő a párját. De  fel kell azt a nőt újra az elejétől építeni, személyiségét, az alapoktól. Hiszen a fickó már beletette őt  egy skatulyába, ahonnan nagyon nehéz felépíteni újra egy kapcsolatot. A feleségét semminek nézi, és a fiatal nők után ácsingózik.

Azt mondhatod, hogy rendben van, ez egy technika ami az új pasikra hat. De mit tud tenni az illető férjével?

Gábor: - Elsőnek nézzük meg, hogy a pasik miért futkosnak fiatal csajok után, mielőtt tovább megyünk, és megmutatom, hogyan kell viselkednie a következő randikon egy-egy példán keresztül. Szóval: miért futnak a palik fiatal nő után? Elsőnek azért, mert az egójuknak kell. Szóval adva van egy pasi, aki nem csajozott eleget fiatal korában.Eléri a negyvenéves kort, és elkapja a kapuzárási pánik. Elkezd rettegni attól, hogy mi lesz, ha nem működik már sokáig a szex nála? Nem! Ezt gondolják az emberek, de nem ez a kapuzárási pánik! A kapuzárási pánik az az, hogy észreveszi, hogy a fiatal csajoknak már nem jön be. Már annyira nem indulnak be a fiatal nők tőle, már öregebbnek tarják őt, és ez egy kihívás a számára. „Igenis, én még egy jó pasi vagyok, egy vonzó férfi vagyok, és mégsem dugtam még meg ezt a sok fiatal nőt. Régebben  alig volt nőm, és nem dugtam végig ötven vagy száz nőt, ezért most ezt pótolnom kell. ”Erre gondol. Fél, hogy kimarad az életéből. Ez elég szánandó. De ez van.

Nóra: Volt például egy pasi vendégem, aki velem találkozott  a házassága előtt, és azt mondta: „Előtte dugni akarok egy olyan csajjal, aki úgy néz ki, mint egy pornósztár.”Pont az esküvő előtt. Érted? Még a házassága előtt

Gábor: - Ez megmutatja a férfiak gondolkodását. El akarják érni az „álomnőket”, mert azt hiszik, az valami más. Én: - Miért hiszik, hogy az valami más? Nóra: - Megmondtam: a nők nemi szerve egy nedves lyuk, semmi több. Nem jobb az enyém az övénél. Nem számít, hogy milyen fiatal vagyok. Nem számít, hogy nézek ki. Nem számít semmi beleképzelt hülyeség. A nemi szerv az, ami. De nem hitte el.

Gábor. - A körítés, amit köré gondol, az teszi mássá. Azt hiszi a szerencsétlen fickó, hogy a prosti jobb lesz, mint a felesége. Azt hiszi, hogy más lesz a puncija, meg ilyesmi.

Nóra : - A körítés, az körítés. Nem tudom minek vette el a feleségét, ha nem elégedett vele. Bárhogy is, vannak ilyen férfiak. Én csodálkozom, hogy a férfiak milyen nőket el tudnak venni, és a nők milyen férfiakhoz mennek hozzá, de most mégsem ez a lényeg.

Gábor: - A kapuzárási pániknak nevezett dolog az, hogy a fickó élni akar. Azt gondolja a feleségéről, hogy egy szürke egér. Na most: ez általában  nem igaz. Azért, mert mindent megtesz érte, próbál a kedvébe járni, attól nem egy szürke egér.

Zsuzsa: - Gyakorlatilag unja. Azt gondolja, hogy már nem tud többet nyújtani.

- Mi erre Gábor a megoldás?

Gábor:- Mivel már betette egy ilyen skatulyába, nehéz kihozni belőle. De nem annyira, mint gondolnád. Nem lesz túl nehéz, de könnyű sem. Zsuzsa: - Szóval mi az, amit meg kell értenie a nőnek ezzel kapcsolatban? Gábor: -Ahhoz hogy egy férfit valamiből  kizökkentsd ,egy sokkhatás  kell elérni.- Zsuzsa: -De miért akarnak más nőket a férfiak? Gábor: -A férfiaknak van egy megszokott képük a nőről, akivel vannak. Ezen a képen kell változtatni. Nem azt mondom, hogy csalja meg a férjét  vagy a párját. Nem, nem. Szó sincs erről. Ez nem segít egy kapcsolatban, sőt gyakorlatilag tönkreteszi a kapcsolatot, bárki, bármit is mondjon. Még akkor is, ha nem derül ki. Viszont neki szüksége van egy kis önbizalomra, le vagy csúszva, kell egy kis siker. Jönni is fog. Nem is kevés. Legyen kicsit kacérabb, legyen kicsit más. Változtassa meg a szokásait, és ne szolgálja  ki mindig az ő igényeit, legyenek neki igényei, saját programjai. A férfi eleinte nem érti a változást. Aztán egyszer csak figyelni kezd a feleségére. Izgalmassá válik a számára...Elkezdődik egy új korszak...

Zsuzsa: -Azt hiszem kezdem érteni…

Folytatjuk...

 

Szólj hozzá

férfi szex szeretkezés