2018. már 20.

Férfi trükkök a nők "lefektetésére"

írta: Angyal Vica
Férfi trükkök a nők "lefektetésére"

Kell egy nap. Egy pillanat. Egy hirtelen elszánás. A kávéház félhomályában újra itt vannak velem ők négyen. Egy előadás sorozaton ők az előadók, Zsuzsa, aki párkapcsolati tanácsadó, Nóra, aki prostituált, Gábor, egy sikeres párkapcsolattal foglalkozó könyv írója, és Péter, a pszihológus. Én most riporteri ,írói minőségben vagyok itt, egyébként festőművész vagyok.Mi öten nagyon másfajta egzisztenciával, nagyon különböző életet élünk. Egyvalami közös van bennünk. Át akarunk adni valamit az embereknek. Valamit, amiből fejlődni tudnak. Az is, aki kapja ,és az is, aki adja. Csak antenna kell hozzá. Kérem élesítsék  be őket!

58931988_l.jpg

- Kérsz egy süteményt a kávéd mellé? - kérdezte Péter Nórát, amint a nő leült a kényelmes bőrfotelbe.

- Ha már így megkérdezted, bizony szemeztem egy francia krémessel, ahogy bejöttünk...de nem szabadna az alakom miatt…

- Véleményem szerint te vagy a legjobb alakú nő, akit életemben láttam...és ezen nem fog változtatni egy francia krémes, de még öt sem.

- Na jó, meggyőztél… - mondta Nóra vérvörösen. Én meg csak csodálkoztam magamban, hogy nem, lehet egy prostituáltat is zavarba hozni... A vak is láthatta a kettejük között végbemenő izzást, bárhogyan is próbálták palástolni. Csak azt nem tudtam, hogy csak előttünk, vagy saját maguk előtt is? Mindegy, ez nem is ide tartozott, csak feltűnt. Zsuzsa és Gábor között is érezhető némi megmagyarázhatatlan...bár úgy hallottam ők ketten régebben egy pár voltak…

Miközben ezeken töprengtem, mindenki rendelt, azután belevágtam a mai témába.

- Érdekelne, és itt most elsősorban a jelenlévő két férfire gondolok, hogy milyen trükköket vetnek be a nők lefektetésére a férfiak? Egyáltalán-vannak trükkjeitek?

- Nekem úgy jobban tetszik a kérdés, hogy induljunk ki abból, hogy a jelenlévők mindig kivételek ilyenkor…-nevetett Péter.

- Igen, most nem rólunk szól ez a fejezet, maradjunk ennyiben… - mosolygott hamiskásan Gábor is - de vannak, hogyne lennének egyes férfiaknak trükkjeik. Úgy, ahogy a nőknek is vannak. Vannak, akik kifejezetten manipulálják a másikat. Minek az érdekében, Nos, azt minden férfi érzi, hogy a nők többsége kimondva, vagy kimondatlanul tartós kapcsolatot szeretne. A férfiak ezzel szemben legtöbbször olyan nőt, vagy nőket szeretnének, akivel minél többször szexelhetnek. Mivel tudják a férfiak, hogy a nő mást szeretne, eleve úgy indítanak, ahogy azt egy nő hallani szeretné.

- Mit mondanak ilyenkor?

- Azt éreztetik, hogy ha a nő mindent bevet, hogy jó legyen nála, azzal el fogja érni, hogy hosszú távú kapcsolatuk legyen.

Zsuzsa: - Vagyis mindent tegyen meg az ágyban a nő, csakhogy bebizonyítsa, hogy vele érdemes hosszú távban gondolkodni…

Gábor:- Igen, ennek érdekében céloznak a közös jövőre is. Sok nő már az első alkalommal olyan szemmel nézi a férfit, akivel randizik, hogy vajon alkalmas lesz-e a gyerekei apjának. Amikor ilyen témára terelődik a szó, az a férfi, aki trükközik, simán ráhagyja ezt, esetleg még rá is tesz egy lapáttal. Hiszen ha őszintén megmondaná, hogy semmit sem akar a nőtől, csak egy pár jó órát vele akarnak az ágyban tölteni, a nő otthagyná. Ennek érdekében eljátsszák, hogy máris benne vannak egy komoly kapcsolatban, azt mondják mindig, amit éppen a nő hallani szeretne. Eltelik egy idő, mire valakinek leesik, hogy sehova sem halad a kapcsolatuk, és amiről ketten szövögették a mesét, sehogy sem akar megvalósulni.

Zsuzsa: - Egy kis kedvesség, és udvarlás, és a naiv nők nagy része a férfi lábai előtt hever. Étterem, mozi, egy kis telefonálgatás, és máris van egy állandó szexpartnere a férfinak, akinek ennél tovább esze ágában sincs gondolkodni.

Nóra : - Nem kell komolyan venni azokat a szavakat, amiket akkor mondanak a férfiak, amikor éppen vetkőztetik a nőt. Szeretik ilyenkor azt mondani, hogy milyen gyönyörű a nő, és hogy imádják. Valóban ezt érzik, csak egészen más vonatkozásban, mint ahogy mi nő szeretnénk gondolni. Azt is mondhatnám, hogy a farkuk beszél helyettük.

Gábor: - Elmondják a nőnek, hogy mennyire hűséges típusúak, és hogy máson sem jár az eszük, csak a család alapításon. Már nem elégíti ki őket, hogy a barátaikkal lógnak,-mondják.

Nóra: - De miért van erre szükség, hogy hazudjanak??

Péter: - A nők, és a férfiak gondolkozása teljesen különböző, Természetes különbségeik tudata nélkül sohasem érthetik meg egymást. Általában épp azért leszünk mérgesek a másik nemre, vagy éppen azért kezdünk el félni tőle, mert elfelejtettük ezt a fontos igazságot. Azt várjuk, hogy ők is olyanok legyünk, mint mi. Azt akarjuk, hogy azt akarják, amit mi, és úgy érezzenek, ahogy mi. A férfiak – tévesen azt várják a nőktől, hogy ugyanúgy gondolkozzanak, kommunikáljanak, és ugyanolyan legyen a reakciójuk ,mint a férfiaké. Ezért van az, hogy folyamatos súrlódások jellemzik a kapcsolatukat. Ezért aztán,- a rafináltabb férfi társaink megtanultak hazudni, hogy kevesebb legyen a súrlódás.

- Van olyan is, hogy a férfi két, vagy több vasat is tart a tűzben, igaz?

- Nóra: Erről azt hiszem én tudnák beszélni a legtöbbet, ugyanis a nős férfiak hozzám is eljönnek, aztán meg van olyan típus is, aki párhuzamosan szeretőt is tart. Persze ez nem igaz mindenkire, de azért sokan vannak ilyenek is. Vannak, akinek a munkájuk indokolja egy másik városba való járkálást, és ezt kiválóan össze tudják egyeztetni az ilyen titkos találkákkal. Van ,amikor mindkét helyen azt mondják, hogy csak ő van nekik, mint kapcsolat, és azt mondják, hogy a munka miatt nem lehetnek mindig együtt.

Gábor : Van, aki eljátssza, hogy érdekli a nő, beleszeretett a lelkébe, mert tudja, hogy a nőt így lehet levenni a lábáról. De azért szögezzük le, nem mindenki ilyen. Vannak, akik tényleg komoly kapcsolatra vágynak, és tényleg beleszeretnek a nőbe. És akkor tegyük azt is hozzá, hogy sokszor előfordul, ugyanaz fordítva, vagyis a nő vágja át a férfit ugyanígy.

Nóra: - Igenis ez is igaz. Pár vendégem erről is beszámolt. Vannak rafinált nők, akik a pasi pénzére utaznak, meg amit nyújtani tud nekik. Úgy játszanak velük, ahogy a macska az egérrel, és szerencsétlen férfiak meg bekajálják. Hány és hány elkeseredett férfit hallottam már nálam panaszkodni, amikor elkezdik mondani, már előre tudom a koreográfiát. Ez egy áldozat típus, bármikor becsapható, és az ilyeneket megtalálják, azt hiszem nőben és férfiben egyaránt. Nem veszik észre az árulkodó jeleket az ilyen emberek, mert annyira vágynak a szeretetre, hogy nem ismerik fel, ha valaminek köze nincs hozzá.

- Tehát foglaljuk össze, amit le lehet vonni tanulságot ebből a beszélgetésből .Egy kapcsolat elején jobb, ha legyen az férfi vagy nő, ne élje bele magát semmibe sem. Akkor sem, ha a partnerétől azt hallja, amit már régóta szeretett volna hallani. Az idő mindent eldönt. Van olyan is, hogy valaki úgy kezdd egy kapcsolatot, hogy nem akar az égegyadta világon semmi hosszú távút a másiktól, azután meg úgy alakul mégis. Nyitott szemmel kell járni, és meg kell tanulni olvasni a jelekből, és ha nem arrafelé haladnak a dolgok, ahogy szeretné az illető, akkor jobb, ha kiszáll a történetből.

 

Folytatjuk..

Szólj hozzá

szerelem randi romantika szerető szeretkezés egyéjszaka