2018. ápr 09.

A különleges szex

írta: Angyal Vica
A különleges szex

Hogy az emberek szeretkeznek egymással,annak bizony számos oka lehet. Egyesek szerelemből teszik, mások nem. Sokan közülünk például azért szeretkeznek, mert remek szórakozás ,különösen olyannal, aki tetszik is nekik. Emellett ez egy olyan cselekvés is, amelyet a párok akkor végeznek, amikor erős késztetést éreznek a testi kapcsolatra ,vagy enyhíteni akarják erotikus feszültségüket.

48757183_l.jpg

Megint mások azért ajánlják fel a szexet, hogy örömet szerezzenek vele, vagy kiengeszteljék társukat ,jó néhányan pedig biztonságot, vagy jó beosztást remélnek tőle. Ráadásul az emberek akkor is közösülnek, amikor gyereket szeretnének. Az effajta szexnek van még egy többlet-dimenziója is, aminek révén a párok hihetetlenül közel kerülhetnek egymáshoz.

Egy fontos szempont a szexszel kapcsolatban az, hogy különböző esetekben eltérő jellegű lehet.

Előfordul például, hogy olyan szexuális kapcsolatban vagy, ahol a szex segítségével erősítheted ,és elmélyítheted a másik iránti szeretetedet. De az is lehet, hogy a szex nyugtalanná, és üressé tesz. Egy hosszú kapcsolat elején a szex még izgat, és felpörget, később kényelmet, és nyugalmat biztosít. A legtöbb hosszú ideig tartó kapcsolatban azonban bizonyos idő után a szex untatni kezd. Ha ehhez a ponthoz eljutsz, ideje elkezdened azon dolgozni, hogyan tudnád javítani a szexuális kapcsolatodat. Fiatalok esetében az emberek hajlamosak az ifjúi szív első fellángolásának tulajdonítani az első szerelmet, és alábecsülik a jelentőségét. Ez butaság. A legerősebb érzés az életben többnyire a szerelem. Tartsuk ezért nagy becsben. Ami pedig a szerelmeddel való szeretkezést távol álljon tőlem, hogy rábeszéljelek, vagy lebeszéljelek róla. Lehet, hogy csodálatos lesz, de az is lehet persze, hogy nem. Csak arra vigyázz, hogy a jó nemi élmény általában nem merül ki a „keményet a nedvesbe dugni” egyszerű elképzelésében. Néhány embertársunk számára teljesen mellékesek az olyan fogalmak,mint boldogság,barátság,szeretet,és gondoskodás, ha arról van szó,mi különbözteti meg a a jó szexuális élményeket a rosszaktól. Azon is érdemes elgondolkozni,hogy amint öregszel ,úgy változhatnak a szexszel kapcsolatos elvárásaid. Remélhetőleg azonban a korodtól függetlenül mindig azt szeretnéd majd,hogy a szex különleges legyen.

Bizonyos érzelmi szinten a szex olyan erős lehet, amilyennek csak akarod. De csak sok szerencsét kívánhatok, ha érzelem nélkül akarsz szeretkezni valakivel. A szexuális kapcsolatokkal járó érzelmek lehetnek varázslatosak, elbűvölőek,,és csodálatosak. És lehetnek szörnyűek is. Egy régi kapcsolat kudarcba fulladhat, ellaposodhat, kiürülhet, és boldogtalanná tehet. Vagy összeomolhat, és égethet, akkora szívfájdalmat okozva ,hogy azt kívánod, bárcsak meghalnál. De a szeretkezés szent dolog is lehet, amely minden félelem ,és válság áthidalására ,kitárulkozásra, megbocsájtásra ,boldogságra, és barátságra is lehetőséget adhat.

Legtöbbünknek vannak elképzelései mások szexuális életével kapcsolatban. Lehetsz nagyon tapasztalt, vagy lehetsz abszolút kezdő, az írásom nem feltételez semmit azon kívül, hogy téged érdekel a szex, és szeretnéd még jobban élvezni. Nem számít hány éves vagy, még mindig van időd arra, hogy kielégítő szexuális életed legyen. Még akkor is, ha már a szenilitás határán állsz. Szerezz magadnak egy nagyítót, és olvass.

A szerző könyv már megvásárolható Hatvan titkos perc címmel.

Szólj hozzá

szex párkapcsolat szeretkezés