2018. ápr 11.

Testünk felfedezése

írta: Angyal Vica
Testünk felfedezése

Fiatal korunkban a szexuális élménynek három különböző típusát ismerték. Az első típusa az volt, amikor saját kezűleg kielégítette magát. Ez nagyon erős jóleső élményt nyújtott, ami után nyugodtnak, és kiegyensúlyozottnak érezhette magát. Ehhez nem volt szükség társas kapcsolatra, vagy különösebb erőfeszítésre. A második típusú élvezet már sokkal jobb volt. Ez akkor következett be, ha elég szerencsések voltak ahhoz, hogy legyen egy kedvesük.

Úgy történt, hogy egymás szemébe néztek, egymás kezét fogták, egymás ajkaihoz értek, vagy telefon beszéltek egymással. Ez a fajta szexuális tapasztalat egy rajnyi pillangót indított el, amelyek bukfencezve ficánkoltak a gyomrában ,és már a lét puszta érzése is boldogsággal töltötte el. Ez az érzés magával ragadta a szívét és majdnem ledöntötte a lábáról.

1356108_l.jpg

A szexuális élmények harmadik fajtáját az jelentette, amikor a másodikba már a közösülés is bele tartozott.

Vajon mindig a harmadik típusú szexuális élmény volt a legjobb? Nem mindig Néha már vége volt, mielőtt elkezdődhetett volna, és nem is volt olyan jó mulatság, mint a sárban focizni, vagy megszegni a helyi törvényeket.

 A csikló felfedezése

 Amikor az emberek megismerték a csikló fogalmát, az nagyjából arra az időre tehető, amikor az ember először jutott fel a Holdra. Bár kétségkívül előbb is létezett, addig kevesen tudták, hogy mi is az. Az új felfedezés kedvezőtlen mellékhatásaként az emberek a csiklót minipéniszként kezdték el kezelni. Ennek jegyében azok a férfiak, akik mindenáron ki akarták elégíteni a partnerüket, elkezdték olyan erősen dörzsölni a csiklót, amilyen erősen szerették volna, ha a nő az ő nem annyira kicsi férfipéniszüket dörzsölte volna. Természetesen a csikló dörzsölése a nő számára nagyon kellemetlen. De hát honnan tudhatták volna? A csikló nagy népszerűsége ellenére ,mely máig is tart, óvatosabban kellene bánni a túlzott csiklónozásokkal. Sokkal fontosabb, hogy elérjük, partnerünk kívánatosnak, de nem kiszolgáltatottnak érezhesse magát. Az egyetlen lecke, amit a férfiaknak ebben az időben meg kellett volna tanulniuk, hogy mindig meg kell kérdezni a kedvesüket, hogy mi esik nekik a legjobban. Ehelyett előre megfontolt szándékkal, ( „meg kell találnom a csiklóját!”) és olyan hévvel kezdték keresni, mint ahogyan Allahért harcoltak a muzulmánok.

Ha ennek a blognak csak egy oldal állna rendelkezésére, hogy tanácsot adjon a szexszel kapcsolatban, akkor nem arról szólna, hogy mennyit, hogyan, vagy mikor. Ehelyett a következőt tartalmazná: Nincs olyan érzés az egész világmindenségben, ami ne lenne meg benned , és a kedvesed testében, és ami ne csak arra várna, hogy egymás kölcsönös megérintésétől felszabaduljon. Jelenlegi szeretkezéseid mégis mindössze a következőkre terjednek ki: nyelvetek egymás torkába dugdosására, egymás mellbimbójának megszámlálhatatlan alkalommal való csavargatására, egymás nemi szervének nyalogatására, - mivel a szexkönyvek azt mondják, hogy ezt kell csinálni, majd pumpálásra, amíg egyikőtök azt nem mondja, hogy Oó „Oooo-ahh ,Oooo – ahh, a másik pedig spriccel, spriccel, és spriccel.

Szerencsére a szexnek sok gyönyörű dimenzióját ismerjük a jellegzetes lihegésen, szuszogáson, az ágyrugók nyikorgásán kívül. Ha megosztod az ágyadat egy partnereddel ,lehetőségetek van felfedezni, hogy a másik testében hol tárolódnak az érzelmek, hol vannak elrejtve a remények, és az álmok. Hol lakik a nevetés, és a fájdalom, és mit jelent felszabadítani a mókát ,a szenvedélyt, és a rejtett szeszélyt .Hogy elérd ezt a szintet, el kell töltened egy bizonyos időt a másikkal ,meg kell ismerned, hogy érezd, amit ő érez, hogy az ő szemein keresztül lásd a világot. Hagyd, hogy a társad felfedezze ,ki is vagy valójában. Biztos, hogy sokszor érzed majd úgy, hogy nem akarsz mást a szextől ,csak gyors,jóleső érzést, de ha ez minden,amit vársz a szextől,akkor lehet, hogy egy kicsit keveset fogsz átélni.

Szólj hozzá

szex önkielégítés vágy csikló