2018. ápr 15.

Erotikus postaláda

írta: Angyal Vica
Erotikus postaláda

69840597_l.jpg

 

„Kedves Nóra! Ettől a románc dologtól megőrülök. Egy csodálatos lánnyal járok éppen, Annának hívják, tegnap este elvittem őt egy romantikus estére egy drága étterembe. Több, mint húszezer forintot kötöttem kettőnkre. Úgy látszott, jól érzi magát. Abban reménykedtem, hogy még azon az éjszakán az én kicsi Willym akcióba lendülhet. De amikor hazavittem, mindössze egy felületes „ jó éjszakát puszi”-t kaptam. Ha ezt arányosan átszámolom, több, mint kétszázezret kellene költenem egy acapulcói hétvégére ,csak azért , hogy leszopjon. Van valami ötleted?

János, Egerszegről

Kedves János !

Szerintem te összekevered a románcot a prostitúcióval . Ez nagy hiba, hacsak a hölgy , akivel romantikázol , nem szereti szintén a fonákjáról nézni a dolgokat. Ha csak a szex érdekel, nem lehet gond találni egy nőt, aki húszezerért többet nyújt egy orális kielégítésnél. Ha romantikára vágysz,akkor nem a szex a végcél. Ennek az az oka, hogy a romantikának megvan a saját világa, ami valahol a plátói szerelem ,és a testi vágy között található. Persze a románcból kialakulhat végül a szex , de ugyanennyi az esélye annak is ,hogy egy nagyszerű romantikus este tán egyedül találod magadat az ágyadban amint kicsi Willyt a kedvenc kézkrémeddel kenegeted ,és vele romantikázol. Ha ezt a választ nem találod elég érthetőnek, akkor kérlek kövesd tovább a blogjaimat, és mindent meg fogsz érteni.

 

 

MIÉRT LETT ROSSZ HÍRŰ A ROMANTIKA?

 

"Kedves Nóra,

a románc az a giccses dolog, amivel tele vannak a romantikus regények. Ez teljes egészében női dolog. A férfiak csak akkor lesznek romantikusak, amikor teljesen nyers szexre van reményük.

Akárhányszor látom azokat a szánalmas reklámokat, majdnem ráhányok a tévémre. Az érdekelne, hogy vajon volt- e már valaha férfi romantikus anélkül, hogy a szex esélye benne lett volna a pakliban ?"

Jóska Egerből

Kedves Jóska!

Ugye tudod, hogy nincs olyan magányos nő a világon ,aki randizna veled, ha megtudná, hogy feltetted ezt a kérdést? Rossz sorod volt gyerekkorodban?

A saját péniszed is lekonyul ,amikor cinikus kezedet látja közeledni ? És még egy dolog : egy atlantai vizsgálat kimutatta ,hogy azok a nők,akik romantikus regényeket olvasnak, kétszer olyan gyakran bújnak ágyba férfiakkal, mint azok, akik fittyet hánynak erre a műfajra. A védelmedre azonban elmondom, hogy ugyanazt a hibát követed el, amelyet számos férfi és nő, : a románcot a hatalmas költségekkel azonosítod – gyémántok és más cuccok ajándékozásával. Bár magadat nyilván szabadgondolkodónak, és lenyűgöző filozófusnak tartod, mégis amikor romantikára kerülne sor, úgy viselkedsz, mintha a tömeg kommunikációs eszközök ostoba bábuja volnál. A tévécsatornák, és a magazinok hirdetései folyamatosan elferdítik a romantika fogalmát ,mivel csak ritkán festik le bankkártyák nélkül ezt a nagyszerű eseményt. Egyértelmű, hogy egyik óriáscégnek sincs egy forintnyi haszna sem abból, ha te egyszerűen figyelmesen viselkedsz a társaddal. Ezért azt akarják, hogy ne is jusson eszedbe, hogy úgy is lehet. Tehát szöges ellentétben azzal,amit a tévében látsz, a romantika nem feltétlenül kerül pénzbe. Sokkal inkább figyelmesség, kedvesség, és móka ,mintsem rengeteg pénz elköltése. Különleges gesztusok, amikor például a társadnak az adóbevallását ,vagy lesúrolod a csempét a zuhanyozójában, elmosogatsz helyette, hozol neki egy üveggel a kedvenc pezsgőjéből, lemosod az autóját. Vagy az egész napot azzal töltöd, hogy beállsz mellé rendbe rakni a kamrát, vagy kifesteni a szobát. Vagy egyszerűen hagysz egy üzenetet a hűtőn, vagy az autó ülésén, amin csak annyi áll : SZERETLEK. Vagy akár az, hogy elmondod neki, mennyire értékeled, hogy ilyen keményen dolgozik.

Természetesen nem vagy köteles elfogadni a véleményemet. De megfontolásra ajánlom még azokat a levélrészleteket, amelyeket néhány férfiolvasóm írt nekem ezzel kapcsolatban:

 

„A romantika nem más, mint kedvesnek, udvariasnak, figyelmesnek lenni. Néha olyan erős, mint a szeretkezés ,máskor csak takaréklángon ég ,de sohasem áll le.” (32 éves férfi)

 

„A románc az ,amikor minden piros lámpánál csókolózunk egy randin, és bizsergést érzel, amikor órák, vagy napok múltán újra látjátok egymást.” (38 éves férfi)

 

„A romantika az ,amikor ő, és én teljesen el tudjuk felejteni , hogy a világon más is létezik. Ma rengeteg dolgunk volt, fel kellett készülnünk a következő hétre, de bekapcsoltam a CD lejátszót, és beraktam egy jó ki spanyol számot egy bikáról, aki beleszeret a holdba. Hamarosan otthagytuk, amin dolgoztunk, és egymást pörgettük a nappaliban, két olyan ember, akik nem is tudják, hogyan kell flamencót táncolni...” 45 éves férfiakat Nincs semmi azok között, amit ezek a fickók megemlítenek, amihez szükség lenne a MasterCardod hitelkeretének megemelésére. Természetesen lehet, hogy becsapják magukat ,mivel azt gondolják ,hogy úgy is lehetnek romantikusak, ha közben nem növelik az államadósságot. Ezért vessük csak össze a fentieket a nőolvasók véleményével.

 

Nők a romantikáról:

 

„ hogy mi a románc? Amikor a hajamat simogatja ,fogja a kezemet, segít a házimunkában, főz, beszélget velem, együtt töltjük a napot.” ( 43 éves nő)

„ A románc az, amikor reggel felkelek a társam karjai között, és ő azt mondja, hogy szeret.”

(27 éves nő)

„ A románc az, amikor együtt ülünk a függőágyon ,és én felolvasok neki, azután ő nekem.”

(26 éves nő)

„Románc például az, amikor beszélgetni kezdünk, amikor idegesek, vagy csalódottak vagyunk ,majd szeretkezünk, és ezzel megvigasztaljuk egymást.” (27 éves nő)

„Olyan dolgokat csinálni, amikből kiderül, hogy az egész életét ,és nemcsak az ágyát akarja velem megosztani.” (45 éves nő)

 

ROMANTIKA A HOSSZÚ TÁVÚ KAPCSOLATOKBAN

 

Ha hosszú távú kapcsolatokról van szó, akkor a világ összes romantikus gesztusa is semmitmondó, ha nem lehet rá számítani. Ahhoz, hogy a romantika érvényesüljön egy hosszú távú kapcsolatban ,olyan alapokra kell támaszkodnia, mint a megbízhatóság,és a szavahihetőség. Másfelől viszont ,amikor olyat hallasz régóta együtt élő emberektől ,hogy a kapcsolatukból eltűnt a ragyogás, ennek legvalószínűbb oka, hogy túlságosan is törekedtek arra, hogy megbízhatóak legyenek ,és így megfeledkeztek olyan apró gesztusokról, melyek kedvessé tesznek egy kapcsolatot.

 

"Kedves Nóra,

az az ember, aki tizenöt éve a férjem ,a legmegbízhatóbb,és legdolgosabb ember a földön. Nagyon jó apja a gyerekeinknek, és én is igazán szeretem őt , de a romantika már régóta nem része a kapcsolatunknak. Nem emlékszem , mikor kaptam tőle olyan virágot, ami nem anyák napjára szólt. A nagy problémám az, hogy sokkal többször szemeztem az úszómester fiúval, mint kellett volna. Ő megdicsérte, ami rajtam volt, megkérdezte, éppen min dolgozom, és sokszor megnevettetett. Mire otthagy szerdánként, úgy érzem nedvesebb vagyok , mint a medencében! Ez nem valamiféle fizikai vonzalom, vagy esetleg szexuális kapcsolat , csak a nagyszerű viselkedése teszi, no meg az, hogy mindig van ideje figyelni rám. Hogyan tudnám elérni, hogy a férjem is ilyen legyen?"

Napimádó

Kedves Napimádó,

személyesen fogom elvinni neked ezt a választ jövő szerda délután, pontosan azután, hogy Mr Klór elhagyta a kifutót...Néhány dolgot addig is megfontolásra ajánlok. Elég valószínű, hogy a férjed fejében a romantikát az jelenti, hogy halálra dolgozza magát érted, és a gyerekekért. Megesik az ilyen. Mondd el neki többször egy héten, mennyire értékeled , hogy ilyen keményen dolgozik. Tedd ezt mostantól mindaddig, amíg csak bírod. Azonkívül pedig gondold végig, hogy mi volt az a néhány dolog az elmúlt tizenöt évben, amit szerettetek együtt csinálni -a gyerekeken kívül persze. Remélhetőleg ennek semmi köze nem lesz a munkátokhoz. Lehet vadvízi evezés, antik cuccok vásárlása, vagy bálozás. Akármi is az, olyan legyen ,hogy csak ti ketten kelljetek hozzá. Ne várj túl sokat az első öt, vagy tíz kirándulástól ,a rozsdás kerekeknek idő kell, hogy bejáródjanak. Minden különleges esemény után úgy elégítsd ki a férjedet, ahogy még soha. Ez talán segít elfelejteni az úszómester fiút. Ha mindezt megcsináltad, mondj neki valami ilyesmit : „Annyira imádom, hogy olyan keményen dolgozol értünk. És amikor velem töltöd az időt, ahogy ma tetted, akkor azt kívánom, bárcsak megdugnál. Igazán szeretném ezt a jövő héten megint .” Kitalálhatsz egy saját változatot is erre a témára, a lényeg az, hogy csinálj valami olyat, ami megolvasztja azt a jéghegyet, amivé a kapcsolatotok változott. Persze ha valami eszméletlen bozótharcot folytattok, olyat, mint amikor gyerekkorotokban számháborúztatok, jobban teszed, ha keresel egy válóperes ügyvédet...Néhányan talán észrevettétek, hogy a szexet ebben a történetben a románc előcsalogatására használtam. De hát van-e nála jobb kényszerítőeszköz az érzelmi kapcsolatok újrafelvételére?

Szólj hozzá

szex erotika kapcsolat levelek postaláda