2018. ápr 18.

Te hogyan csókolsz?

írta: Angyal Vica
Te hogyan csókolsz?

Ez a rész a csókolózásról szól, szűkebb értelemben a felsőtestre irányuló csókolási tevékenységről, nem foglalkozik tehát a nemi szervek csókolásával, bár az egyik gyakran kiegészíti a másikat. Egyes párok éppenséggel felváltva gyakorolják a kettőt… Olykor a csókot csak beindulásnak használják, hogy segítsen felkavarni bizonyos testfolyadékokat. Máskor csak a csók van ,és semmi más. Még ha ajkaid rendkívüli tapasztalatokkal rendelkeznek is, mindkét fajta csókolózás tárgyában találhatsz majd néhány figyelemre méltó ötletet ,amelyeket sikerrel alkalmazhatsz.

11784322_l.jpg

 

A nyelvbeszéd ereje

 

Érdekes, ha a társadat megcsókolod, az sokkal inkább érzelmi megnyilvánulás, mint amikor mást csókolsz meg, még akkor is, ha az utóbbi intenzívebb érzés. Egy nő például, aki abból él, hogy különböző férfiakkal szeretkezik, azt mondta, hogy soha nem hagyná a férjén kívül senkinek, hogy megcsókolja őt. És amikor egy kapcsolat elkezd savanyodni, a párok általában már jóval korábban abbahagyják a csókolózást, mint a közösülést. Különböző okokra vezethető vissza, hogy az ajak lezárása vajon mitől intimebb ,mint a társad alsóneműjében való turkálás. Születésünk pillanatától agyon csókolnak bennünket az anyukák, apukák, nagynénik, nagybácsik, nagyszülők, és mindenki más, akiknek a közeledő ajkai elől nem tudunk sikeresen kitérni. Ehhez képest a nemi szerveink látszólag csókolatlanok maradtak ,vagy legalábbis a legtöbb családban azok maradtak , amíg a megfelelő kort el nem érjük ahhoz, hogy egy barátot ,vagy egy társat rá nem beszélünk, hogy ugyan már szüntesse meg ezt a hiányosságot. Az ajakcsókolás fontossága abban is kifejeződik, hogy a legtöbb fő érzékszervnek van kivezetése az emberi arcon. Ott a látás, hallás. szaglás, és ízlelés szerve, az ajkak, meg a bőr pedig különösen érzékenyek az érintésre, tapintásra. Olyan sok érzékelő rendszer található az emberi arcon, vagy annak közelében, hogy az már a szóhasználatunkban is megmutatkozik. Érdekes módon az orgazmus nem tartozik az alap érzékek közé, pedig teljesen elnyomja a többi érzéket, amikor bekövetkezik.

 

HA A CSÓK A FŐ FOGÁS

 

A csók általában csupán a bevezetése más dolgoknak, de sok olyan alkalom is van, amikor a csók az egyetlen dolog, amit kapsz. Amikor például tizenhat éves korodban egész éjjel smárolsz. Vagy amikor már idősebb vagy, de úgy akarod érezni magad, mintha tizenhat volnál. De egy pillanatra sem gondold, hogy a hosszúra nyúló csókok gyerekes dolgok. Vannak olyan emberek, akik számára ezek a periódusok szenvedélyesebbek, mint azok, amelyeket közösüléssel tölt el. Ha csak csókolózást tervezel, akkor olyan helyre tedd a gumidat, ahol utána biztosan megtalálod.

 

SMÁROLÁSI ALAPIGÉNYEK

 

„Ha kérhetném, ne edd meg a számat. Egy jó csóktól, a leggyengédebb érintéstől is izgalomba jövök.” (23 éves nő.)

„A csókolózás nem a szeretkezés bevezető fázisa. Gyengéden fedezd fel a nyelveddel a társad ,egy kicsit szopogasd az ajkát, és a nyelvét. Nagyon lágy ajkakkal, éppen csak finoman hozzáérve. Ha ő is annyira benne van a dologban, akkor lehet szenvedélyesebben.(36 éves nő)

„Amikor csókolsz, legyél gyengéd, ne nyeld le a nő fejét, és ne nyomd be a fogaidat az arcába.”

(29 éves nő)

„Nincs undorítóbb, mikor egy nyáltengerben úszom, miközben csókolózunk .Nagyon utálatos, amikor valaki nagyon nyálasan csókolózik, inkább hánynom kell tőle, miközben ő azt hiszi, hogy az milyen szexi.” (43 éves nő)

„Kezdd nagyon gyengéden. Éppen csak dörzsöld hozzá az ajkaidat az övéhez. Nagyon figyelj a reagálására. Óvatosan növeld a nyomást, amikor hozzáérsz az ajkaihoz. Végül érintsd hozzá a nyelved végét az ajkaihoz. Ha kinyitja a száját, hatolj be a nyelveddel kicsit, de semmiképp sem próbáld arra kényszeríteni, hogy kinyissa a száját.” (25 éves férfi)

( hol lehet találkozni ezzel a sráccal? :D)

 

Francia csókolás

 

A francia csókolás tulajdonképpen a barlangászat orálos változata. Azért hívják „francia csókolás”-nak, mert a franciák csak így tudták elérni, hogy a másik abbahagyja a locsogást.:D

A francia csókolásnak nincs politikai háttere, tehát nem célja a nyelv, és a mandulák közti kapcsolat szorosabbra fűzése. Többször próbálj nyelni, és ne akard mindenáron lenyomni a nyelvedet a partnered torkán. Tégy úgy, mintha a nyelved egy kecses mozgású táncos volna, akkor minden rendben lesz. Később majd lesz még elég időd társad mandulájának szopogatására.

Amikor francia módon csókolózol, ne feledd, hogy a szájak ,mint más testrész is, élvezik a változatosságot. Ne tapadj úgy rá a másik szájára, mint az autók egy pesti parkolóban.

Engedélyezz egy kis levegőt a nyelvednek és változtassatok az iramon egy kis ajak-nyak közelítéssel ,mielőtt újra a mélység kutatására indulnátok.

„Ne nyomd le a nyelved a másik torkán, hacsak nem ő maga szívott be oda.” (38 éves nő)

 

Lélegezz, vagy meghalsz!

 

Amikor még új vagy a csókolózás gyakorlatában, azon kapod majd magad, hogy visszatartod a levegőt. Néha ennek jó oka van, de általában rossz ötlet. Amikor csókolózol,a szád többnyire elég elfoglalt, ezzel szemben az orrod általában teljesen szabad. Szinte magától kínálkozik a lehetőség, hogy az orrodon keresztül vegyél levegőt, mindenesetre ne úgy, hogy a partnered úgy érezze, szájon át akarod lélegeztetni.

 

Engedjünk-e szabad folyást?

 

A zöldfülű csókolózók gyakran kérdezik, hogy mit csináljanak az orrukkal smárolás közben ,meg hogy nyitott, vagy csukott szemmel csókolózzanak-e. Nincs rá recept. A túlzott nyáladzással kapcsolatban viszont nem elégszer hangsúlyozom, stop! Érdemes megszívlelni a következő véleményeket:

„ Vízműveket kikapcsolni! Nincs is rosszabb, egy nyálas csóknál.”(27 éves nő )

„Próbálj meg nem nyáladzani.” (32 éves nő)

„Egy túl nedves száj elég visszataszító.”(25 éves nő)

„A lányok szeretik a nyálfolyást. Legalábbis nekem ezt mondják. Bár lehet, hogy csak azért mondják, mert nekem is folyik a nyálam. Te, várj csak egy pillanatra! (22 éves férfi )

 

Ajaktalanul is nagyszerű

 

Ne feledd, hogy a szemhéjak, a fülek, orrok, állak, és homlokok is kitűnő csókolási felületet képeznek. És az isten szerelmére, ne felejtsd el a nyakat! Nem, nem vámpírakcióról beszélek, de ha ezen a tájékon finoman csókolgatod , az talán segíthet abban is, hogy baráti fogadtatásban legyen részed a délebbre fekvő testrészeknél is.

 

Kihívás a kiszívás?

 

Kiszívásnak azt a dolgot nevezzük, amit a szerelmed akkor csinál, amikor szívja a nyakadat vagy más testrészedet, és ezt olyan erővel teszi, hogy belső vérzést okoz. Kiszívásnak mondjuk mindennek a látható eredményét is. Néhányan, leginkább a fiatalabbak olyan büszkék a kiszívásaikra, hogy úgy mutogatják őket, mint a bringások a tetoválásaikat. Mások megalázásnak élik meg, amikor felfedezik a barnás- kékes foltot, amely az előző nap még nem volt ott. Képesek a nyár közepén is garbót viselni, csakhogy elrejtsék ezeket a foltokat. A legtöbb drogériában, és szupermarketben van külön olyan kozmetikai részleg, ahol különféle árnyalatú sminkeket árulnak ,melyek alkalmasak e kiszívások elrejtésére is. Mielőtt ezek közül megvennéd valamelyiket, mindenképpen győződj meg arról ,hogy illik-e a bőröd árnyalatához. Máskülönben nagy koszfoltnak fog látszani az egész. Ne feledd, hogy bizonyos bőrtípusú emberek esetében csúnyább a kiszívás, mint másoknál. Ami pedig intim hely közelében való kiszívást illeti, ki a fenét érdekel, hacsak nem mész a strandra, vagy nem folytatsz esetleg házasságon kívüli viszonyt. Egy nő arról számolt be a helyi rádió talk -show-jában, hogy a barátja a homloka közepét szívta ki. Te hogy magyaráznád meg ezt a munkahelyeden ,hacsak nem éppen hamvazószerda másnapján történt? :D

 

Csókolási jó tanács

 

„A legjobb megoldás ,ha tanácstalan vagy egy csókolózás alkalmával, ha megkéred a párodat, hogy úgy csókoljon meg, ahogyan ő szereti ,ha megcsókolják. Tök jól működik. Csak dőlj hátra,

és hagyd őt dolgozni, így mindent megtanulhatsz.”

 

Fogselyem, fogkefe, és fokhagyma

 

Elég durva dolog úgy csókolózni, hogy kajadarabok vannak a fogaid között, A fogselyem,és a fogkefe segítségével sokkal , de sokkal kívánatosabb lehetsz ,mint azzal, hogy drága kölnit használsz, vagy hogy egy marék mentás cukrot veszel a szádba. Ha aggódsz a rossz leheleted miatt, kérj tanácsot a fogorvosodtól. Ők mindent tudnak a rossz leheletről, mivel sokan közülük szintén ezen átok áldozatai. Kérdezd meg, hogy ne kapargasd -e a nyelved tövét egy kanál sima szélével.

Ha olyan kaját eszel, amelyben hagyma, vagy fokhagyma van, úgy intézd, hogy a csókolózás aznapra elmaradjon, ugyanis a fogmosás sem segíthet azon a szájszagon, mely hagymával lett fűszerezve. :D

Szólj hozzá

érzelem csók párkapcsolat pár érintés