2018. ápr 29.

Hol csókolj?

írta: Angyal Vica
Hol csókolj?

A szokásos csókolózási zónákon kívül vannak más élvezetes területek, amelyekre érdemes hangsúlyt fektetni. Az ajkakon kívül ott vannak még a mellbimbók, és a nemi szervek is.

Azok a szerelmesek, akik valóban élvezik egymás szexualitását, gyakran módszeresen haladnak a fejtől a lábfejig miközben újra, és újra felfedezik, hogy társuk hol a legérzékenyebb a csókra.

 58953973_m.jpg

Minél jobban készülsz a csókokra, és figyeled magad, és minél jobban akarod az örömöt, annál kevésbé sikerül örülnöd.

Egy váratlan és őrült szeretkezésben több öröm lehet, mint egy szorongva várt nászéjszakában. Az öröm akkor jön, amikor elengeded magad. Amikor hagyod magad örülni. Amikor önfeledt vagy. Olyan, mint a repülés: elfelejted a gravitációt. Ennek lélektani oka van. Az ego a földhöz van horgonyozva. Fél, szorong, okoskodik, akar.

A következőkben néhány olyan területet említek meg, amelyeket érdemes kipróbálni, ha a partneredet csókolod.

Hajlatok

A test azon részei, ahol a bőr hajlik, vagy domborodik, nagyon érzékenyek, és különösen élvezetes az ilyen helyekre adott csók. Ha a partnered igazán közel áll hozzád, és elég érzékkel vagy megáldva, hogy különösen gyengéden, finoman érintsd meg, ugyanakkor szenvedélyesen, jól fog esni, amit csinálsz.

Nem függsz senkitől. Magadtól sem. Az örömtől megrészegedsz, és ha részeg vagy, lehet, hogy örülni fogsz. Minek? Erre nincs válasz. Annak, amit kinevezed őt örömöd tárgyának. Gyerekkoromban egy ceruzának örültem, annyira, hogy éjjel a párnám alá rejtettem.

Has, és köldök

Gondolj úgy a köldökre, mint egy kis szeméremtestre, ahelyett, hogy az elkötés puszta színterének tekintenéd. Sokan szeretik, ha a köldöküket nyalogatják, vagy cirógatják.

Ezenkívül próbáld meg a köldök, és a nemi szerv közötti részt csókolni, és a csípőcsontokról sem felejtkezz meg. Valakit ez teljesen lázba hoz,mások ettől teljesen megőrülnek. Mindannyian mások vagyunk, azért kell megfigyelni, hogy a partnerednek mi az ,ami örömöt okoz. Ha valami nem jó, olvasni kell a nonverbális jeleiből is. Anélkül, hogy kimondaná, elhúzódik, oda teszi a kezét, hogy ne férj hozzá, esetleg a lábát húzza fel, az arckifejezése nem örömteli. Van, aki kifejezetten utálja, ha ilyen helyeken megérintik.

Az öröm úgy kezdődik, hogy az ember ledobja a kötelékeit. Felszabadul. Nagy művészek tudják, hogy örömöt úgy adnak, hogy megszabadítják nézőiket a hétköznapjaiktól, és a magasba repítik őket. Ha valaki tánc közben megnézi, hány óra van – lőttek az örömének. És akkor is, ha úgy megy táncolni, hogy „én most akkor is örülni fogok, ha a fene fenét eszik is”. Ott marad az arcán a görcsös akarás.

Hát, és a popsik

A hát alsó része, és a fenék is remek helyek lehetnek a gyakori csókolgatásra. Nem győzöm ismételni, figyelni kell a másik jeleit, ha nem esik jól neki, abba kell hagyni.

Felszolgáló tálca

Gyümölcsöket, desszerteket ,és bizonyos likőröket fel lehet szolgálni az emberi test különböző részein,-a hatás nem marad el.

Kedveskedő harapások

A fogak a bőrön nagyon jó, és nagyon rossz érzést is kelthetnek. Ha szeretnéd ezt kipróbálni, kend be szerelmed bőrét masszázsolajjal, hogy a fogaid csússzanak a bőre felszínén. Ezután nyisd szét ajkaidat, mint a Drakula, és óvatosan húzogasd a fogaidat ide-oda. Megpróbálhatod harapdálni is a nagyobb izomcsoportokat, például a vállat, vagy a feneket. De mindenképpen figyelj a hatásra.

Jobb, ha megkérdezed

A csók nagyon fontos dolog, mégis csak ritkán vesszük a fáradtságot, hogy kikísérletezzük a partnerünknél ,hogyan szereti, ha megcsókolják. Lehetséges, hogy őt sokkal jobban felizgatják a leheletfinom csókok, mint a túlságosan drámai szájzárak, amilyeneket a filmekben is lehet látni. Én az javaslom, mindenképpen kezd még a leheletnél is finomabban, és fokozatosan erősebben, hogy érezd, mi az, ami a legjobb neki.

Szólj hozzá

szex csók erotika vágy szeretkezés