2018. máj 19.

A KIMÉRT PÉNISZ

írta: Angyal Vica
A KIMÉRT PÉNISZ

A dolgok ahogy öregszenek ,általában elkezdenek keményedni, vagy kövesedni. Így van ez a farönkökkel, az őskori leletekkel, és az emberi aggyal is. De sajnos nem vonatkozik az emberi péniszre...Amint ugyanis a pénisz eléri az ötödik évtizedét ,mintha kevésbé keményedne meg ,mint amennyire előtte szokott. Kevesebb folyadékot is lövell ki magömléskor.

75963193_m.jpg

Egyes nők számára ettől felcsillan valami távoli reménysugár ,mások meg egy kicsit a kedvüket vesztik ettől. Bármelyiket éled is át, nem szabad, hogy ez túl nagy különbséget okozzon. Márpedig amiatt, hogy a pénisz gazdája egyre öregebb lesz, egyre bölcsebbé is válik a szerelem terén. Ekkorra remélhetően kompenzálni tudja a szellemességével, és a bölcsességével mindazt ,amit elveszít a keménységéből ,és a méretéből. Az idősebb férfiak amúgy is csak ritkán törekszenek arra, hogy jó formában maradjanak. Aki igen, azt nagyon meg kell becsülni. A jó forma elvesztésének egyébként is többnyire nem az évek számának növekedése, hanem sokkal inkább a nemi vágy csökkenése és a kimért pénisz az oka. Ráadásul a kor egyedül a magömléssel kapcsolatos változásokért hibáztatható. A középkorú férfi ugyanis gyakran gondol nosztalgiával a serdülőkori nemi szervére ,amellyel akár egy méterre is el tudott lőni.

Ha a pénisz tönkremegy

 

Mondjuk, hogy éppen szerelmeskedtek, és hirtelen leesel, vagy túl magasra emelkedsz, és lefelé menet elkened a péniszét (nem, nem bekened ) , vagy egy olyan nevetséges pozíciót próbáltok ki, amit valami ősi művész alkotott egy hindu templom falán. Vagy lehet, hogy csak rossz heted volt, a gyerekek is náthásak, a főnököd piszkál, és ami most a legkevésbé hiányzik belőled , az a partnered pénisze. Ám őt ez nem hatja meg, és tovább kakaskodik. Bármi legyen is a csapás oka, ha a férfi merevedés hirtelen természetellenes irányt vesz föl, És olyan hangot ad, mint amikor valami összeroppan, vagy kipukkan, akkor azonnal menni kell vele a kórházba. Nagyon ritka ugyan, hogy a pukkanásnak az az oka, hogy az ínszalag elpattan a péniszben, aminek olyasfajta szerepe van ,mint a tartókábeleknek a Golden Gate hídnál. Ha elszakad, a belső vérzés maradandó károsodást okozhat a péniszben. Az urológusok általában meg tudják menteni a sérült katonát az első néhány órában, de ha egy napnál többet vártok, a pasit olyan pénisszel távozik majd az élők sorából, melynek alakja leginkább egy leeresztett cirkuszi lufira hasonlít.

Egy merev péniszben úgy is lehet kárt okozni, hogy meggörbíti középtájt. Ez néha előfordul egy lazább szeretkezés alatt is, és végül akár Peyronie betegséghez is vezethet. A Peyronie betegség fájdalmas, és /vagy görbe merevedést eredményez. Egyes orvosok szerint ezért azok a kalciumdarabkák felelősek, melyek a görbítési pontokon felhalmozódnak a péniszben. A kálcium csökkenti a növekvő pénisz rugalmasságát ,ami olyan, mintha a lufi széleit összeszorítanád felfújás közben. Ezen a körülményen az esetek harminc százalékában javíthat valamennyit az E-vitamin. Néhány urológus állítása szerint a vákuumpumpa is segíthet kiegyenesíteni a teljesen elgörbült péniszt.

VIGYÁZAT

A pénisz számára a legnagyobb potenciális veszélyt jelentő közösülési pozíció az, amikor a nő van felül. Mindenképp használjatok sok zsiradékot, és vigyázzatok arra, hogy megsérülhet a pénisz, ha túlságosan magasra emelkedik a nő, és utána onnan ül vissza, amikor már nincs mire ráülni .Mindenféle nemi fájdalom amely tíz percnél tovább tart ,akár a pénisz megnyomásáról ,akár a golyóid pukkanásáról van szó ,azonnali orvosi ellátást igényel. A hosszú távú megbetegedés általában elkerülhető ,ha idejében orvoshoz fordultok.

Szólj hozzá