2018. máj 22.

Tudatos szexualitás

írta: Angyal Vica
Tudatos szexualitás

Amikor tudatos szexualitásról van szó, a pénisz olyan ,mint a kocsi motorházának tetejére szerelt dísz. Nehéz fel nem ismerni motorháztető díszed üzenetét ,amint egyenesen az ég felé mutat.

Néha a pasikban nem tudatosul ,hogy szexuálisan fel vannak izgulva ,amíg nem érzik,hogy kezdenek megmerevedni. A nőkre általában nem jellemző, hogy már gyerekkoruktól kezdve társítanák a szexuális izgalmi állapotot bizonyos testi jelekkel úgy, ahogy a férfiak teszik. Bár a nemi szervük nekik is gyakran jelez, hogy izgalmi állapotban van, de nem tudják hova tenni ezt a dolgot. A legtöbb változás ugyanis belül történik ,így ezeket könnyebb figyelmen kívül hagyni.

47717132_m.jpg

Ezenkívül a „csinos” lányokat többnyire arra is tanították, hogy testük szexuális jeleivel ne törődjenek.

„Gyönyör. Ez a legfőbb élmény! És tilos! Minden vallás, minden hatalom, minden lélektan és társadalmi előítélet elfojtja. Tiltja. Fél tőle. Nem a legnagyobb CSODA, hanem „Juj, nem szabad!” élmény.Ne vágyódj a gyönyörre! Ne éld át a csodát! Ne légy extatikus! Ne élvezd a testedet, és a másikét se. Legfeljebb stikában.

Csakis a gátlásokon átgázolva, a világ ellen lázadva élheted meg a Csodát. Kislány és kisfiú, ha először átéli a kéjt, megriad, bűntudata lesz. Nem mer szólni róla. Akkor sem, ha nem vallásos családban él. Fél, hogy bűnt követett el! Ha nem az Isten, akkor a felnőttek ellen. A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”. Nincs több.Ez az élet csúcsa!A kéj csúcspontján ugyanis, az ember felszabadul. Úgy érzi testileg-lelkileg „megboldogul”.Forrás: Thinkstock

Ilyenkor minden tiltás fölrobban! Ezért a pillanatért érdemes élni. Ez a legcsodálatosabb emberi élmény. Misztérium. Ehhez képest minden kevés! Ha elmúlik - és ez pár pillanat - minden üres lesz. Sötét. Férfinek és nőnek lenni széttépett állapot, szüntelen feszültséggel jár. De a gyönyörben - vagyis a kéj csúcsán - ez a feszültség szikrázva fölrobban és kisül. Olyan, mint az atomrobbanás: az elemek megváltoznak, hatalmas energia szabadul fel, és mindent szétvet. Néha elájulunk. „Kis halál” - mondják. Egónk föladja a hatalmát, és önfeledten beleszédülünk a csodába. Szemünk kifordul, remegünk, kiáltozunk, öntudatlanul.A gyönyör a legmagasztosabb szó.
A boldogság csúcsállapota.
Ne féljetek megélni. A gyönyör pár pillanata intenzívebb, mint bármiféle emberi öröm.
És a „gyönyörű” szebb, mint a szép.” Müller Péter

Szólj hozzá

szex vágy pasi nemi szerv izgalom erotik