2018. máj 24.

Részlet egy levélből:

írta: Angyal Vica
Részlet egy levélből:

Bár csak egy tucat férfival foglalkoztam, ennyi tapasztalat is elegendő volt ahhoz, hogy felismerjem, mekkora tévhit élt bennem azzal kapcsolatban, hogy a férfiaknak jobb dolguk van a szexben. Úgy gondoltam ugyanis, hogy ők mindig könnyedén eljutnak az orgazmusig, még akár alkalmi szex esetén is, és irigyeltem őket, mert soha nem kellett aggódniuk az olyan biológiai vonatkozások miatt ,mint a ciklusok, meg a terhesség. De az az igazság, hogy nem minden férfi olyan magabiztos profi, akinek mindig sikerül… A csoport férfitagjai számára a legáltalánosabb szexprobléma az volt, hogy a péniszük önállósította magát. Olyan kiszámíthatatlan lett, hogy megmerevedett, amikor senki sem volt a közelben, bezzeg akkor megtagadta feladata teljesítését, amikor álmai asszonyát tartotta kezében a gazdája…

kk-blog-kinai-masszazs-2016-05-15-04.jpg

Ha ismerősnek látszik a helyzet, akkor elmondom a pasiknak, hogy valószínűleg nincs olyan élő nő, aki ne lenne boldog, ha hosszú, lassú hátmasszázst ,vagy orális szexet kapna közösülés helyett...Keresetlenebbül,: ha a farok bedöglik, mondd el neki, hogy sok más módja is van annak, hogy szexuálisan kielégítsd a nőt ,úgyhogy ha ő nem hajlandó közreműködni ,az az ő baja, ha kimarad a buliból. Jelmondatom:, Soha de soha ne hagyd, hogy egy makacs pénisz tönkretegye az együttléteteket.

A pasik gyakran ébrednek merevedéssel, ami az alvás során álmodott dolgok következménye lehet. Mindenesetre bármennyire is szeretnéd, a férfiak első merevedései többnyire nem szexuális irányúak. Sokkal inkább éreznek olyasmit, hogy „Bárcsak lelohadna már. és mehetnék pisilni ”, vagy „A francba, mennyire utálok ilyen korán felkelni.”

Bár vannak olyanok is, akik szeretik reggel szexszel kezdeni a napot, nem minden férfi társítja a kora reggeli merevedést a kanossággal. Igazából az a férfi, aki rosszkedvűen ébred, valószínűleg nagyon bosszús lesz, ha a nő előadja neki, hogy kora reggeli farka valószínűleg szexre utal. Lehet, hogy könyörögnie is kell majd a szexért, pedig a férfi pénisze kőkemény.

„Kedves Nóra,

a barátom szinte minden reggel erekcióval ébred. De amint elkezdünk szeretkezni, lekonyul neki. Máskor pedig nincs ilyen problémája. Mi lehet a gond?

Emőke”

Kedves Emőke,

A kutya egyszer azért ugat, mert örül, máskor meg azért, mert haragos. Bölcs gazdinak kell lenni ahhoz, hogy felismerjük a különbséget. Ellentétben azzal, aminek látszik, az a fajta merevedés ,ami a barátodra reggelenként jellemző, nem más, mint egy ernyedt pénisz dühöngő merevségbe zárva. Azért ilyen, mert egy álom kellős közepén ébredt fel. Álmában a merevedés attól függetlenül alakul ki ,hogy a férfi miről álmodik. Álmodhat például arról ,hogy egy falka éhes farkas üldözi, a bot akkor is olyan kemény lenne, mint a kő. A látszat csal: ez nem az a fajta merevedés ,amely akkor alakul ki, amikor egész nap csak rád gondol. Bár a látszat, és az érzés is olyan ,mintha készen állna a dologra, mégis kezed úgy, mint egy ernyedt péniszt, ami még izgatásra vár. Ez segít majd éber merevedéssé alakítani ,és ezzel megakadályozhatod a lankadást. Mivel az erekciója nem szexuális vágy következménye, ne feltételezd azt, hogy a barátod szeretne szeretkezni. Lehet, hogy jobban érezné magát, ha kimehetne vécére, és megmoshatná a fogát. Viszont az is lehet, hogy teljesen jól érzi magát szeretkezés közben telt húgyhólyaggal, és sárkánylehellettel.

Szólj hozzá

erotika pénisz vágy masszázs előjáték