2018. jún 25.

Ismered a női testet?

írta: Angyal Vica
Ismered a női testet?

A férfi legnemesebb feladata védelmezni a nőt. A nő legnemesebb feladata elvezetni a férfit a saját szívéhez…”

Tudom. Innen nézve már nem is annyira szimpatikus a női spiritualitás, és sokaknak kényelmesebb lesz angyalkázni. Nem baj. Az univerzum akkor is szeret, ha a homokba dugod a fejed azzal a felkiáltással, hogy „Attól még, hogy nem hiszel ezekben a dolgokban, attól még vannak!” Értened kell: Értem, hogy ezek a dolgok vannak! És azt hiszem, hogy értek is hozzá olyan mélységben, amilyenben ezeknek a 100.000-csoportoknak a 99% nem, de ezek a dolgok olyanok, mint házon a tető. Ha nincs alap és fal, mire akarod rátenni? Megáll a levegőben, vagy csak agyonnyom… Építsünk inkább alapot mindketten. Szerintem jobb lesz mindenkinek…

40913514_m.jpg

Ahhoz, hogy egy együttlét igazán kellemes, és meghitt legyen, ismerni kell a másik lelkét is, és a testét is, tehát tudni kell egymásról alapvető dolgokat. A férfiak intim titkai után nem árt megismerkedni a hölgyekéit is. 

Míg közülünk sokan pontosan felsorolják a férfi nemi szerv részeit, általában nem tudják elmondani, hogyan nevezik a női nemi szerv részeit. Jó néhányan hajlamosak mindent, ami a nő lábai között van, vaginának hívni. Pedig ez értelmetlen leegyszerűsítés.

Ami a meztelen nő két lába között található, az a szeméremtest.

Ha most azt kérdezed,”mit számít, hogy vaginának, vagy szeméremtestnek hívom?”,akkor erre azt válaszolnám, amit egy női nevelő, aki egy másik kérdéssel felelt: „Mi lenne, ha a gyerekeknek a szülei azt tanítanák, hogy nincsen szemük, fülük, orruk, vagy szájuk, hanem elég egy szót használni az egész arc megjelölésére ,és ez lenne a nyelv?”Ez kissé korlátozná a lehetőségeket , és meglehetősen össze zavarná a kissrácokat. Esetleg azt is feltételezhetnék, hogy a szülők félnek az arctól és attól a sok csodálatos dologtól, amire képes.

A rend kedvéért tehát a szeméremtest a következő részekből áll: 

Külső szeméremajkak

Belső szeméremajkak és a csikló előbőre

A csikló csúcsa, már ha olyan fajta, amelyik kitüremkedik a csikló előbőréből

Húgycsőnyílás. Sok szerencsét a megkereséséhez!

A vagina nyílása

A vénuszdomb (mons pubis) egy húsos kis dombocska, amely a szeméremcsont fölött helyezkedik el, és fanszörzet borítja, hacsak a hölgy nem visel bájos vékony bikinit, vagy követi a divatot, és akkor szőrzetének rendezett formát ad, vagy tövig lenyírja a szőrzetet, vagy simára borotválja szeméremtájékát.

A szeméremdomb csodálatos szerelmi szövetséges, amelyről a férfiak néha megfeledkeznek.

Ajkak, ajkak, ajkak

 

Ugye nem is gondoltad volna, hogy már a régi rómaiak is -logikátlanul nevezték el ezeket?

A külső szeméremajkakat labia majorának , azaz „nagyobb ajkak”-nak nevezték, míg a belső szeméremajkak a labia minora („kisebb ajkak”) nevet kapták. Számos szeméremtestnél ugyanis a külső ajkak nem túlságosan feltűnőek, míg a belső ajkak mindenféle módon ,és alakban szétterjednek egyes nőknél.

   A külső ajkakon találhatunk szőrzetet, a belsők azonban teljesen csupaszok. A legtöbb nőnél a belső ajkak sokkal érzékenyebbek, mint a külsők. Számos nő számára a belső ajkak az együttlét során főszerepet vállalhatnak.

 

Csikló- a női nemi szervek őre

 

Ha nem ismered meg a csiklót, akkor kérd meg a kedvesedet, hogy mutassa meg. Ha nincs kedvesed, akkor kérj meg egy barátnőt, és utána valahogy magyarázkodj ki.:D

Én mindenesetre rögzítem a definíciómat:

Csikló- Görög-latin neve: klitorisz, clitoris: jelentése :” az előbb még megvolt”.Nincs másik olyan szerv sem a női, sem a férfi testben, melynek egyetlen feladata az élvezet biztosítása volna, ami biológiai szempontból azt is jelentheti, hogy a nők nemi szervei sokkal magasabb fejlettségi szinten vannak, mint a férfiakéi.

Nem szabad sietve megközelíteni.

Néha energikus simogatásra vágyik, máskor meg a puszta leheletet is alig viseli el.

Van olyan csikló, amely majdnem kiugrik eléd, és kezet ráz veled, másokat alig lehet észrevenni.

Egyes csiklók különösen érzékenyek, mások nem kell aggódni érzékenységének semmi köze a méretéhez, ami 2-20 milliméter között változhat. Amint egy nő izgalmi állapotba kerül, csiklójának csúcsa többnyire megduzzad. A csikló előbőrével való mesterkedés külön művészeti ág.

Azonban ne feledjük, egy nő csak akkor nyitott ezekre az érintésekre, ha a partnere, aki ezt teszi, valamiképpen közel áll hozzá. Érzelmileg kell, hogy magát a férfit kívánja, hogy az érintését kellemesnek érezze. Ezért lehet valaki akármilyen művész ezen a téren, ha a nő nem vágyik az érintésére, a közelségére, nem fogja kellemesnek érezni ugyanazt, amit egy másik, számára közel álló  férfitól igen.

 

Szólj hozzá

test vágy szemérem