2018. jún 28.

A nő megismerése

írta: Angyal Vica
A nő megismerése

Ez a varázsló varázslata. Az tényleg egy varázslat, amikor feloldódom benned és úgy vagyok én, hogy nem vagyok én. Minden alkalom, amikor elmeséled a félelmeidet, a kételyeidet, a dühödet, az aljas húzásaidat, a gyávaságaidat, legyen egy gyógyító lelki spirituális utazás, hogy jobbá válhass ÁLTALA, az varázslat bizony. Hogy miért? Mert…

A női út az érzések útja, ami tanítja a férfit a befogadás által.

Igen, tudom, hogy ez nem olyan könnyen megy, ahogy írom. Gyakorlatok kellenek, idő kell, odafigyelés kell… Sok minden kell. Otthon, egyedül nagyon nehéz és lassú folyamat, és sokszor leszel egyedül a kérdéseddel, hogy “Elvesztem, vagy rossz úton járok?

Már hatni kellene, vagy ilyen sebességgel érik be ez egy férfinél?”

Ha úgy érzed, kifut alólad az idő, akkor üzenem, sohasem késő!

Nos, nézzük tovább,-a nőt most a külső fizikai valójában tovább.
 

54356848_m.jpg

Az emberek a hüvelyt többnyire passzívnak, vagy legalábbis inaktívnak látják. Nem így van. Vegyük tekintetbe a következőket:

 Az emberi test különböző csövekből áll. A kemény férfiak kedvenc csöve főképpen a hüvely, egy olyan üreges csatorna, melyet idegek, és erek hálóznak be. Amikor nincsenek izgalmi állapotban, a hüvely fala összeérnek, mint a tűzoltócsőé, amikor nincs benne víz. Amikor viszont fel van izgatva, a hüvely kiegyenesedik, és még egy merev pénisznél is jobban felfúvódik, gyakran megduplázva a hosszát, vagy a mélységét.

 

A vagina, amikor szexuálisan izgalmi állapotban van, első harmadában keskenyebbé válik, a hátsó része viszont kitágul, és néha felfúvódik, mint egy hasas palack.

 

A hüvely első harmada tapintásra meglehetősen érzékeny, a hátsó kétharmad viszont sokkal érzékenyebb a nyomásra. Az első harmadban több az apró gyűrődés, a hátsó kétharmad pedig sokkal egyenletesebbnek látszik.

 

Egyes nők vaginájának hátsó része az orgazmus előtt kitágul, majd összehúzódik. Ez egyfajta vágyat fejez ki valami után a hüvelyben, amit a hátsó falak felfoghatnak az orgazmus alatt. Mindeközben a különösen érzékeny nők a hetedik mennyországban érezhetik magukat.

Én is feltérképezhetném neked a hüvelyt, de sokkal hasznosabb, ha magad készíted el a kedvesed hüvelyszerelmi térképét. Ugyanis, mint már említettem ez mindenkinél egyéni.

Nem is lehet jobb délutánt elképzelni, mint amikor válogatott gyengédségek közepette felfedezed kedvesed minden finom, érzékeny pontját.

Szólj hozzá