Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2018. jún 28.

A nő megismerése

írta: Angyal Vica
A nő megismerése

Ez a varázsló varázslata. Az tényleg egy varázslat, amikor feloldódom benned és úgy vagyok én, hogy nem vagyok én. Minden alkalom, amikor elmeséled a félelmeidet, a kételyeidet, a dühödet, az aljas húzásaidat, a gyávaságaidat, legyen egy gyógyító lelki spirituális utazás, hogy jobbá válhass ÁLTALA, az varázslat bizony. Hogy miért? Mert…

A női út az érzések útja, ami tanítja a férfit a befogadás által.

Igen, tudom, hogy ez nem olyan könnyen megy, ahogy írom. Gyakorlatok kellenek, idő kell, odafigyelés kell… Sok minden kell. Otthon, egyedül nagyon nehéz és lassú folyamat, és sokszor leszel egyedül a kérdéseddel, hogy “Elvesztem, vagy rossz úton járok?

Már hatni kellene, vagy ilyen sebességgel érik be ez egy férfinél?”

...

Tovább Szólj hozzá

2018. jún 25.

Ismered a női testet?

írta: Angyal Vica
Ismered a női testet?

A férfi legnemesebb feladata védelmezni a nőt. A nő legnemesebb feladata elvezetni a férfit a saját szívéhez…”

Tudom. Innen nézve már nem is annyira szimpatikus a női spiritualitás, és sokaknak kényelmesebb lesz angyalkázni. Nem baj. Az univerzum akkor is szeret, ha a homokba dugod a fejed azzal a felkiáltással, hogy „Attól még, hogy nem hiszel ezekben a dolgokban, attól még vannak!” Értened kell: Értem, hogy ezek a dolgok vannak! És azt hiszem, hogy értek is hozzá olyan mélységben, amilyenben ezeknek a 100.000-csoportoknak a 99% nem, de ezek a dolgok olyanok, mint házon a tető. Ha nincs alap és fal, mire akarod rátenni? Megáll a levegőben, vagy csak agyonnyom… Építsünk inkább alapot mindketten. Szerintem jobb lesz mindenkinek…

40913514_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

test vágy szemérem

2018. jún 12.

Hogyan lehet megbirkózni a nőiességgel?

írta: Angyal Vica
Hogyan lehet megbirkózni a nőiességgel?

Az embereknek különböző elképzeléseik vannak a nőiességgel kapcsolatban, de ezek közül a legtöbb ne állja meg a helyét. A nőiesség tartalmának egy konzervatív nő megfogalmazásában nem sok köze van egy radikális leszbikus feminista megfogalmazásához ,ami megint csak sokban különbözne egy heteroszexuális feminista érvrendszerétől. És ezek még csak a női vélemények, a legtöbb férfi feladta a nőiesség értelmezését valahol a hetvenes évek magasságában. Talán mégsem haszontalan ,ha csokorba szedem a nőiességgel kapcsolatos ellentmondó véleményeket:

74044904_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

nőiesség

2018. jún 02.

Egy kis "plusz" meló?

írta: Angyal Vica
Egy kis "plusz" meló?

Minden történet mögött száz és száz előző történet lapul, melyekre talán sosem derül fény. Ezek a történetek fájnak ott belül.

Mindaddig amíg valaki áldozatot hozva ott legbelül fel nem tör egy pecsétet...Mindenkiben van egy történet legalább, amit azt mondja, majd egyszer leírom. A legtöbben aztán ezt elfelejtik.

Kell egy nap. Egy pillanat. Egy hirtelen elszánás. A kávéház félhomályában újra itt vannak velem ők négyen. Egy előadás sorozaton ők az előadók, Zsuzsa, aki párkapcsolati tanácsadó, Nóra, aki prostituált, Gábor, egy sikeres párkapcsolattal foglalkozó könyv írója, és Péter, a pszihológus. Ők négyen nagyon másfajta egzisztenciával, nagyon különböző életet élnek. Egyvalami közös van bennük. Át akarnak ...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 31.

Vendégünk Marci a meleg fodrász

írta: Angyal Vica
Vendégünk Marci a meleg fodrász

- Szia! Vedd le a kabátodat, és gyere be, örülök, hogy elfogadtad a meghívásomat!

Marci: - Ó, milyen kis művészbarlang van itt! Nóra már sokat beszélt rólad, olyan cuki vagy, hogy engem is meghívtál! Milyen gyönyörű képeket festesz, és ez Nóráról! - De jó!

 Marci máris otthon érezte magát. A fodrászként dolgozó férfinak nagyon avantgarde kinézete volt, a haja fennen hirdette, hogy ő más, kívül álló mindenki máson. Három szín volt a hajában, rózsaszín, világoskék, és sárga. Oldalt felnyírva, a többi felállt. Olyan egyénisége volt, hogy ez teljesen passzolt hozzá. Elmondtuk neki, miről beszélgettünk eddig. Máris csacsogott tovább.

42859923_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

erotika meleg kapcsolat bi házasság feleség

2018. máj 24.

Részlet egy levélből:

írta: Angyal Vica
Részlet egy levélből:

Bár csak egy tucat férfival foglalkoztam, ennyi tapasztalat is elegendő volt ahhoz, hogy felismerjem, mekkora tévhit élt bennem azzal kapcsolatban, hogy a férfiaknak jobb dolguk van a szexben. Úgy gondoltam ugyanis, hogy ők mindig könnyedén eljutnak az orgazmusig, még akár alkalmi szex esetén is, és irigyeltem őket, mert soha nem kellett aggódniuk az olyan biológiai vonatkozások miatt ,mint a ciklusok, meg a terhesség. De az az igazság, hogy nem minden férfi olyan magabiztos profi, akinek mindig sikerül… A csoport férfitagjai számára a legáltalánosabb szexprobléma az volt, hogy a péniszük önállósította magát. Olyan kiszámíthatatlan lett, hogy megmerevedett, amikor senki sem volt a közelben, bezzeg akkor megtagadta feladata teljesítését, amikor ...

Tovább Szólj hozzá

erotika pénisz vágy masszázs előjáték

2018. máj 22.

Tudatos szexualitás

írta: Angyal Vica
Tudatos szexualitás

Amikor tudatos szexualitásról van szó, a pénisz olyan ,mint a kocsi motorházának tetejére szerelt dísz. Nehéz fel nem ismerni motorháztető díszed üzenetét ,amint egyenesen az ég felé mutat.

Néha a pasikban nem tudatosul ,hogy szexuálisan fel vannak izgulva ,amíg nem érzik,hogy kezdenek megmerevedni. A nőkre általában nem jellemző, hogy már gyerekkoruktól kezdve társítanák a szexuális izgalmi állapotot bizonyos testi jelekkel úgy, ahogy a férfiak teszik. Bár a nemi szervük nekik is gyakran jelez, hogy izgalmi állapotban van, de nem tudják hova tenni ezt a dolgot. A legtöbb változás ugyanis belül történik ,így ezeket könnyebb figyelmen kívül hagyni.

47717132_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

szex vágy pasi nemi szerv izgalom erotik

2018. máj 19.

A KIMÉRT PÉNISZ

írta: Angyal Vica
A KIMÉRT PÉNISZ

A dolgok ahogy öregszenek ,általában elkezdenek keményedni, vagy kövesedni. Így van ez a farönkökkel, az őskori leletekkel, és az emberi aggyal is. De sajnos nem vonatkozik az emberi péniszre...Amint ugyanis a pénisz eléri az ötödik évtizedét ,mintha kevésbé keményedne meg ,mint amennyire előtte szokott. Kevesebb folyadékot is lövell ki magömléskor.

75963193_m.jpg

...

Tovább Szólj hozzá

2018. máj 16.

A nagy Ő

írta: Angyal Vica
A nagy Ő

Hogy ki az? Rejtély. De ha vele vagyok, nem érzem magam egyedül. Miért olyan sok az idegen? És miért olyan kevés az ismerős? Én vagyok az oka? Vagy ilyen világban élünk? Azt hiszem, mindkettő igaz. Én azt tapasztaltam, hogy minél tágabb a lelkem és minél szabadabb, annál több az ismerősöm is. A saját páncélomtól kellene megszabadulnom először, ha igazi barátokra vágyom. Néha, ha önző énem szorult helyzetbe kerül, egy kórházban például, lehet, hogy betegtársaim között is barátokat, sorstársakat találok.

Az, hogy kivel nem érzem magam egyedül, nem rokonság kérdése. Lehet a másik az élettársam, az apám vagy éppenséggel a gyerekem is. Szeretem. De mégis... ha egyedül érzem magam mellette, valami hiányzik, mégis. Az, hogy ismerős. ...

Tovább Szólj hozzá

férfi szex orgazmus pénisz szerető

2018. máj 14.

A FÉRFIASSÁG DEFINÍCIÓJA

írta: Angyal Vica
A FÉRFIASSÁG DEFINÍCIÓJA

Férfiasság, és nőiesség a kultúrával kapcsolatos fogalmak, így tulajdonképpen kevéssé tudományos vagy természeti meghatározottságúak, de erőteljes hatással vannak arra, ahogyan magunkat, és egymást vizsgáljuk. Társadalmunkban mindenkinek van egy „igazi férfi” képe ,de valójában csak kevesen tudnák leírni is ezt az ideált. Én azt feltételezem, hogy legalább kétféle hatás éri a fiút a férfivé válás során:

A szülő figurája, aki testi, és érzelmi tekintetben példát mutat, anélkül hogy túlságosan irányítana, és aki egyúttal olyasvalaki, aki megbízható értékrenddel rendelkezik, valamennyire szilárd erkölcsöt képvisel, röviden tehát olyan, akire a fiú felnézhet, és hihet benne. Persze ezek nélkülözhetetlen ...

Tovább Szólj hozzá

férfi erotika pénisz vágy párkapcsolat férfiasság