2018. máj 04.

Ez a pasik gondja

írta: Angyal Vica
Ez a pasik gondja

Amikor vetkőzésre kerül sor, a férfiak bizonytalanságérzete elég erős abban a tekintetben, hogy Farok királynak vajon merevnek kéne lennie, vagy sem. Lényegtelen szempont. Az is jó, ha az, meg az is, ha nem. A fontos, ha már mindenáron kell valami fontos,hogy megtanulj megbarátkozni a meztelenség gondolatával ,mint valami olyan dologgal, ami különbözik a puszta szex ,vagy a zuhanyozás motiválta meztelenségtől. Kis igyekezettel felfedezheted, hogy a meztelenség segít létrehozni azokat a körülményeket, amelyekben partnereddel fontos dolgokról beszélgethettek. Vannak olyanok, akiknek egyáltalán nem okoz gondot levetkőzni, ha instant szexről van szó, de amint azért kéne vetkőzni, hogy beszélgessenek ,vagy átöleljék egymást, csődöt mondanak. Türelmetlenek lesznek, és mint a villám jönnek az elutasító „Nyilván valamikor máskor kéne megpróbálnunk” szöveggel. Talán ezt a fajta meztelenséget túlságosan intimnek tartják.

33517336_l.jpg

Az örömről

Az "együtt" boldogságát nem tudod átélni, ha a sajátodról lemondasz.

Ez a mondat elsősorban a szeretkezésre vonatkozik, de van egy magasabb jelentése is. A lassan összeomló férfiuralomban az, hogy a nőt is el kell juttatni az örömhöz, a férfiak számára viszonylag új feladat. Vannak még olyan árulkodó helyek a világon, ahol ma is megcsonkítják a nőket, hogy ez a kérdés fel se merüljön. Néha elgondolkozom: vajon mit tudnának a  férfiak  az életről, ha soha a kéjt nem élték volna át? Márpedig a nők így élték le az életüket valaha. És ma is rossz még a statisztikai arány.
Nekünk csak akkor lehet jó, és neked is - ha nekem is jó. De ez a mondat lelki síkon így is hangzik: "Nem szerethetlek igazán, ha magamat nem szeretem!



Mezítelen, és elmegy

Bár a közös vetkőzés nem tartalmaz egyértelműen orgazmusokat, vannak olyan párok, akik szívesen belekombinálnak egy-két orgazmust a folyamatba. Szóval célszerű úgy beosztani a meztelenkedős időt, hogy legyen benne sok ölelgetés, meg simogatás, meg egy-két kísérlet az orgazmusra, majd még több ölelgetés, és simogatás.

Semmi sem működik kifelé, ha befelé nem működik. Azt sugárzod magadból, amit a lelkedben, önmagadban átélsz. Ami benned történik, az árad belőled. Akiben öröm él, abból öröm árad. Derű. Akiből örömtelenség, abból rosszkedv, hideg és szegénység. És amit adsz, azt kapsz. És sohasem fordítva. A magaddal való jó viszony megteremtése nem önzés, hanem a lelked igazi, isteni állapotának a megélése.

A beteljesülés tulajdonképpen a szeretkezésnek a csúcspontja. Érdemes volna azonban időt szánni arra, hogy átöleljétek, és simogassátok egymást miután túl vagytok az orgazmusokon ,mintsem egyszerűen elgurulni, és elaludni, vagy elrohanni munkába. A beteljesülés ugyanis oly módon tisztítja le az érzékeket, hogy lehetővé teszi különleges melegség ,és kedvesség érzését.

Szextippek materialista alapon

Néha egy félig meghámozott banán sokkal izgatóbb lehet, mint egy olyan, amin egyáltalán nincs rajta a héja, vagy legalábbis arra bátorítanak minket, hogy ezt higgyük. Ez a filozófia segített fenntartani a női fehérnemű -iparágat, amely éveken át jelentős haszonra tett szert női fehérneműnek álcázott leheletvékony alsóneműk eladásából. Most pedig a férfiakat bolondítják a gyártók hasonló módon. Belehímezik a nevét az alsóba valami ruhatervezőnek, és máris sokkal drágábban lehet ugyanazt az árut eladni. Mindenesetre elárulom, hogy sokkal inkább számít a belső kisugárzás, mint az, hogy márkás fehérnemű legyen rajtad, ám ha ez az önbizalmadat jobban növeli, vedd meg. A nők nyugodtan vigyék el a szerelmüket fehérnemű vásárlásra. Egy új melltartó, vagy bugyi megvásárlása talán teljesen normális dolog egy nő számára, de nagyon ritka mulatság lehet egy férfinak. Ilyenkor ötleteket is kaphat, hogy mit vegyen ,ha valami különleges ajándékkal szeretné meglepni a kedvesét. A férfiak pedig ha legközelebb egy nagy bevásárlóközpontban járnak a kedvesükkel, hívják el alsóneműt venni, és kérdezzék meg, hogy szerinte melyik stílus és szín áll nekik a legjobban. Ez egy kis többletélvezetet jelenthet majd neki legközelebb, amikor kigombolja a partnere farmerját...A férfiak választhatnak, hogy alsót, boxert, semmit, vagy esetleg női fehérneműt viselnek, ha abból a típusból valók. A legtöbben azt veszik fel, amit az édesanyjuk vett nekik gyerekkorukban, általában alsónadrágot, vagy boxert .Mindkettő másféle érzést nyújt,amihez a férfi hozzászokik ekképpen eldöntve, hogy alsós, vagy boxeres srác lesz belőle, bár bizonyos,hogy vannak néhányan, akik a változatosság hívei. Bár egy alsós fickó akár hónapokig, vagy évekig is kísérletezhet a boxerrel, általában az a jellemző, hogy visszatér oda, ahonnan elindult. Ugyanez a helyzet a boxeres fickóval. A nőnek ezt nem kellene befolyásolnia, hacsak a férfit nem érdekli a dolog, vagy a férfi is az a fajta ,aki megmondja neki, hogy mikor viseljen melltartót.

Szólj hozzá

férfi vágy szeretkezés