2018. máj 16.

A nagy Ő

írta: Angyal Vica
A nagy Ő

Hogy ki az? Rejtély. De ha vele vagyok, nem érzem magam egyedül. Miért olyan sok az idegen? És miért olyan kevés az ismerős? Én vagyok az oka? Vagy ilyen világban élünk? Azt hiszem, mindkettő igaz. Én azt tapasztaltam, hogy minél tágabb a lelkem és minél szabadabb, annál több az ismerősöm is. A saját páncélomtól kellene megszabadulnom először, ha igazi barátokra vágyom. Néha, ha önző énem szorult helyzetbe kerül, egy kórházban például, lehet, hogy betegtársaim között is barátokat, sorstársakat találok.

Az, hogy kivel nem érzem magam egyedül, nem rokonság kérdése. Lehet a másik az élettársam, az apám vagy éppenséggel a gyerekem is. Szeretem. De mégis... ha egyedül érzem magam mellette, valami hiányzik, mégis. Az, hogy ismerős. Azt hiszem, ez a valódi, szavakkal megfejthetetlen, igazi szeretet jele. Összetéveszthetetlen lelkiállapot - mindenki ismeri.

57588776_m.jpg



Az, hogy ez ennyire hiányzik mindenkinek, vagy ilyen ritka, azt jelenti, hogy önző világban élünk, s ez sokak lelkületét is ez a világ formálta ilyen szeretetképtelenné. Egy egészséges világban minden ember a testvérem.

Ezt a részt leginkább a nőolvasóimnak szánom, bár valószínűleg azok a férfiak is élvezni fogják, akik elolvassák.

A téma: a fiúk, és az ő játékszereik. A következőkben reményeim szerint alapos áttekintést kap minden érdeklődő a férfi, és a kukaca közti- szeretetteljes ,ám olykor utálattal teli – kapcsolatról.

 

JÁTÉKOK, FÁJDALOM, ÉS GYÖNYÖR

 

A nők számára, ami legelőször feltűnik a pénisszel, és a herékkel kapcsolatban, az az, hogy a legtöbb pasi túlságosan nagy fontosságot tulajdonít nekik. Ennek különböző okai vannak:

- A pénisz az egyetlen olyan gyerekjáték, amihez egy srác egész életében hozzáférhet, és akkor játszhat vele, amikor csak akar. Ez az egyetlen olyan játék azok közül ,melyekkel valaha is játszott, aminek a rángatása jó érzéssel tölti el, ami ráadásul állandóan változtatja a méretét, és a formáját, és amit az érzékek birodalma aktivál. Próbálj más ilyen játékot találni a bevásárlóközpontok szaküzleteiben!

- Amikor egy férfi reggel felkel,az első teendői közé tartozik ,esti lefekvéskor pedig az utolsó mozdulatok közé, hogy megfogja a péniszét, és a heréit. Ez egyfajta önigazoló szertartás, aminek alig van köze a szexuális izgalomhoz. Ennek a műveletnek a napközbeni meghosszabbítását viszont már zsebhokizásnak hívjuk.

- Egy férfi általában öt-hét alkalommal pisil egy nap. Akárhányszor vécére megy, van egy különleges rítusa, onnan kezdve, hogy előveszi a péniszét és tartja, egészen addig, amíg készen van. A pasik, amikor egyedül pisilnek ,előszeretettel lőnek képzeletbeli célpontokra a vécében. Különösen szuper időtöltést ígér, ha meglátnak egy cigarettacsikket a kagylóban. Az úszó cigarettacsikkek a céllövöldei agyaggalambnak a férfi vizeldebeli megfelelői. Bár a hölgyek számára ez talán nehezen értékelhető viszony, tény, hogy ez a fajta versenyszellem bizonyos bizalmasságot ,barátságot, és akár kötődést is képes kialakítani a férfi, és a pénisze között.

- A nők el sem tudják képzelni, milyen gyakran érez a férfiember szúró fájdalmat a heréiben. Ez a kényelmetlenség teszi a srácok viszonyát a szaporító felszerelésükkel olyan módon különösen személyessé, mint amilyen a menstruáló nők viszonya a saját berendezésükhöz. A gyötrelem oka bármi lehet :kosarazás közben az ellenfél játékosának egy hirtelen térdmozdulatától kezdve egészen addig, hogy a fiú csak egyszerűen lehajol, és az elnyűhetetlen farmer a lelket is kiszorítja belőle (hogy ne csak a témára koncentráljunk) .Az egyik főbűnös a férfi herefájdalmainak esetében a vízszintes rúd a biciklivázon. Vajon miért van az, hogy a lányok bicikliváza V alakú, pedig igazából a férfiaknak volna szükségük a V-re? A bicikligyártók azt érték el ezzel az elhamarkodott lépéssel, hogy a férfiak fiatalabb korukban nem tudtak belesni a lányok szoknyája alá amikor bringáztak, hanem azt is, hogy sokuknak még mindig bele van gravírozva a heréje aljába az alváz márkajele ,még azokból az időkből ,amikor az egyik lábuk oly gyakran lecsúszott a pedálról.

- Kicsit nehéz minősíteni, de szembe kell nézni a nem kívánt merevedés problémájával. A nem kívánt merevedés általában kiszámítható kegyetlenséggel először reggel támad. Nem csak abban a képességében gátolja meg a férfiakat ,hogy könnyítsen magán, de elég kellemetlen annak a srácnak is, akinek mások által is használt folyosón kell áthaladnia, míg elér a fürdőszobába. A nem kívánt merevedés különösen kínzó, és akár fájdalmas is lehet a leggyakoribb áldozat ,a serdülő fiú számára. A nem kívánt merevedés sokkal kevésbé jelent gondot ,amikor egy férfi már harminc körül jár ,és mire eléri az ötvenet ,ez az esemény már némelyik férfinak megkönnyebbült sóhajjal társul, és halk köszönettel jár.

- Amikor a pasik együtt vannak meztelenül valahol, néha odapillantanak, hogy megvizsgálják egymást. Mivel a férfiak ezt teszik, feltételezik, hogy a nők is hasonlóan vizsgálgatják őket ,összehasonlítgatva az általuk látott férfi nemi szerveket.

- Az élet úgyis annyira bonyolult, hogy az egyetlen dolog amire egy pasi általában számíthat, ha jól akarja érezni magát ,az a pénisze, hacsak a dolgok nem csúsznak ki teljesen a kezei közül mert akkor érdemes valami erősebb hatóanyaghoz folyamodni, például egy tequilához, vagy egy imához.

- Elterjedt nézet, hogy a szexuális élvezet kulcskérdése a nő és a férfi között az, milyen a férfitag merevedő képessége, és a férfi mennyi ideig képes fenntartani ezt az állapotot. Micsoda őrült szexmánia! Elég teher a pasiknak, hogy fogyasztásra alkalmas kiskakasként kell viselkedniük. Ez a kelleténél jobban erősíti a farokirányultság érzését ,és ez senkinek sem válik hasznára.

Ezek azok a dolgok, amelyeket egy nőnek mindenképpen tudnia kell a péniszről ,és jól teszi, ha ezekkel árnyalja a férfiasságról alkotott saját képét. Lehet, hogy nevetségesnek hangzik, de fontos.

Szólj hozzá

férfi szex orgazmus pénisz szerető